Този служебен кабинет е натоварен с високи очасвания, президентът също

...
Този служебен кабинет е натоварен с високи очасвания, президентът също
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Делян Пеевски не е взимал кредити от ББР

Този длъжностен кабинет е претрупан с високи очасвания, президентът също ги повдигна, сподели пред бТВ заместник-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев.Кабинетът извършва първата си задача да покаже същинското положение на страната и да обезпечи почтени и свободни избори. Разбира се, че би трябвало да има кадрови промени. ГЕРБ пищят, само че през 2009 година те направиха тотална чистка и то на администрацията, която обезпечи влизането на България в Европейски Съюз и НАТО. Ще напомня библейското " Всеки, който нож вади, от нож умира ".
Министрите от икономическия екип са от крага " Капитал ", само че принадлежността към този кръг не са чисти. Има и реваншизъм. Но измененията на регионалните шефове са неизбежни. В Движение за права и свободи следим процеса.
Адмирирам инспекцията на ББР, само че Делян Пеевски, нито членове на неговото семейство, не са вземали заеми. Пеевски не е обвързван с тази банка. Финансовият министър трябваше да каже, че миноритарните притежатели не вземат участие в ръководството, сподели Цонев във връзка собствеността на Пеевски в " Булгартабак ".
Пеевски не е обвързван с огромните четири компании, които са взимали заеми. Пеевски ни е посочил и документи. След инспекцията на банката ще забележим. Движение за права и свободи не може да си разреши да не знае такива неща за свои депутати.
На казаното от Христо Иванов през вчерашния ден за връзка с Ахмед Доган, Цонев отговори с откъс на Доган. 
Няма такава система в страната, при която с една усмивка на Доган да се дават заеми. 
Кръгът " Капитал " постоянно стъпва в предизборните си акции на гърба на Движение за права и свободи, както беше с Росенец. Доган сподели през 2009-а, след триумфа на ГЕРБ: " За мен най-страшното е мутризацията в политиката ". Управлението на ГЕРБ докара до мутризация. 
Партията на Христо Иванов се позициионира като партия на протестра, само че е план на Иван Кръстев, който е проектант на ГЕРБ. Тези хора желаят да са лице на смяната. Тези хора не са в ръководството, само че на практика бяха. Какви са зависимостите им от ГЕРБ?
Нека министрите да си служат с обстоятелства, когато вършат инспекция на ББР. Има и инспекция на Европейската банка, която сподели че там няма неприятни заеми. Няма обстоятелства за присъединяване на Делян Пеевски във взимането на заеми. 
 Журналистическите следствия са хубаво нещо, журналистическите следствия са нещо потребно, само че те не са обстоятелства Журналистическите следствия са хубаво нещо, журналистическите следствия са нещо потребно, само че те не са обстоятелства
Така депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев, който има реномето на представител на Делян Пеевски по огромните малките екрани, видя ролята на медиите в ин...
Пълен лиценз на банката значи да се дават и дребни, и междинни заеми. За огромните заеми би трябвало да се направи инспекция, сподели Цонев. Трябва мениджмънтът на банката да каже за какво са давани огромни заеми.
Няма да има промени в листите на Движение за права и свободи за прездсрочните избори. 
Може служебният кабинет да стане постоянен, в случай че бъде определен от парл. болшинство. Ще подкрепим експертен кабинет.
Ахмед Доган почита Слави Трифонов, само че не се е виждал с него от 10 години. Това сподели в отговор на въпрос дали Движение за права и свободи ще поддържа " ИТН ". Не бихме подкрепили съдружен кабинет. Бихме подкрепили програмен. 
Хубава вест е, че българската левица се сплотява, България има потребност от мощна левица, отлично на Нинова, сподели Цонев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР