Този слух упорито обикаля в родните музикални среди. По-рано този

...
Този слух упорито обикаля в родните музикални среди. По-рано този
Коментари Харесай

Мара Киха 20 Бона За Песен За Дупета

Този слух настойчиво обикаля в родните музикални среди. По-рано този месец Отварачката се изфука с чисто ново парче, само че наблюдателни меломани видяха, че е тъкмо копие на „Ла Маями“ на комшийския реализатор Марко Стойкович, прочут с псевдонима си MC Стоян.

Близки до обстановката описаха, че Мара броила голямата сума, с цел да може да употребява музиката на парчето, само че с друг текст. И по този начин заглавието „Ла Маями“ става „Да ме гали“. Любопитното е, че до момента в който песента на Отварачката е с любовна устременост, то сръбският вид е на моменти абсурден, защото се възвеличават задни елементи. Комшията от Сърбия пее:

„Промених си фасона,

пуснах брада.

В шепите ми има задн*к

Най-красивия в града.“

По-нататък в текста той изяснява, че му се случва други реализатори да му крадат песните, въпреки че в този случай родната фолкаджийка се е погрижила всичко да е правилно.

Масово през 90-те години на предишния век ретро чалга изпълнителите ни крадяха сръбски и гръцки песни и ги правеха на български. След няколко чутовни абсурда музикалните права към този момент се уреждат и артистите си заплащат, с цел да имат дадена ария. Галена беше една от първите, които обилно даваше пачки, с цел да има комшийски шлагери. Легенди се носят, че е давала даже и по 50 бона, с цел да изпее парче, което й е харесало.

„Вероятно в този момент Мария желае да се изфука, че е заможна и може да си купи настояща ария. По-младите й колежки мъчно могат да си разрешат сходен разкош и по тази причина в нейните очи тя наподобява мега успяла“, разясняват фенове на родния попфолк.

Фолкаджийката пуска песента като подарък за 37-ия си рожден ден по-рано този месец. Тя го отпразнува в компанията на новия си другар, за който приказва леко загадъчно.

„Когато духах свещичката на тортата, си пожелах да бъдем здрави, да бъдем дружно, а на Йордановден, когато се отвори небето, си пожелах моя обичан мъж да остане вечно с мен. Много държа на тези неща. В този случай ще запазя неговата идентичност в загадка и се веселя, че мога да си го разреша, тъй като това е нашето пространство и не е нужно всеки да влиза в него и да излиза, тъй че – укривам си го! Пожелавам си той да бъде до мен, аз до него и любовта ни да бъде безконечна. Вярвам в тези неща и това е повода, заради която не съм серпантина да диря любовта“, кокетничи Отварачката, написа „България днес“.

Остава тайнственост дали новият й ухажор е спонсорил сръбския клип, или се наложило Мария да бръкне по-надълбоко в джоба си.

За наслада на феновете й и в новото видео чалгарката обилно вади на показ гърдите си. Въпреки че преди време изясни, че изрично отхвърля да се разголва поради щерка си Марая, десетки са случаите по-късно, в които изпълнителката излиза полугола на присъединяване в чалготека или се търка предизвикателно в клиповете си, като подчертава върху гърдите и задните си елементи.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР