Този сироп ще ви помогне в премахването на мастните натрупвания

...
Този сироп ще ви помогне в премахването на мастните натрупвания
Коментари Харесай

С този сироп ще свалите всеки килограм натрупан по празниците, а ще си хапвате нормално

Този сироп ще ви помогне в премахването на мастните натрупвания и водата в тялото. Действително е ефикасен, изключително в случай че го комбинирате с някоя кардио подготовка. Освен това благодарение на тази напитка ще ускорите функционалността на мозъка, ще подобрите паметта, слуха и зрението. Основната съставна част е пресен хрян, богат на витамин С, калий, витамин В1 и В6, желязо, витамин В2, магнезий и фосфор.

Хрянът форсира метаболизма, понижава умората и в това време подтиква развиването на положителните бактерии в стомаха. Известна лекарка разкрива: Правете това всеки ден и се отървете от всякаква болест!

Необходими съставки:

- 125 грама хрян

- 4 лимона

- 3 супени лъжици мед

- 2 супени лъжици канела

- 1 джинджифил (2 см)

 

Начин на подготвяне

Смесват се хряна и джинджифила в блендер.

Изцедете сока от лимоните и го прибавете в блендера. Разбивайте 2-3 минути. Прибавете 3 супени лъжици мед и 2 супени лъжици канела и разбъркайте още веднъж, до момента в който получите сироп. Съхранявайте сиропа в стъклени буркани.

 

Приложение:

Приемайте по 1 чаена лъжичка, 2 пъти на ден преди хранене или преди кардио подготовка. Продължете по този начин 3 седмици, а по-късно направете пауза от няколко дни. Няма да съжалявате, резултатите за невероятни!

 

За дамата

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР