Този сезон симетрията се завръща във формата, а амбасадорите на

...
Този сезон симетрията се завръща във формата, а амбасадорите на
Коментари Харесай

Тенденции при косите за пролет-лято 2022

Този сезон симетрията се завръща във формата, а посланиците на Inspire я режисират решително в смели дължини с ефирна мекост и искра. Косата се спуска по раменете, от време на време първокласно небрежна, само че наложително секси, с мирис на добре изстудено бургундско лято и нежно въображение за танци под топлото звездно небе.Хитът тази година е безпрепятствено дефинираната коса. При подстригванията фасул прическата продължава да оглавява класациите в разнообразни разновидности – French Bob – по-дълъг, до ключицата, вълнист или текстуриран.

Тенденции цветове

Розовото държи ключа към цвета – от пухкавата компактност на бонбоните до едвам забележимия металически нюанс на теменужките. Развихме любимеца на Pantone за 2022 година (very peri) в оттенъци на люляк и диви теменужки. Ето го и него – нашият Inspire цвят на годината, нюансиран до съвършенство с изящна техника и щипка ентусиазъм в лилаво и орхидея.

При техниките на оцветяване и през този сезон продължава наклонността за съвършени Instagram визии, glamour look, основани посредством експертно и точно преливане на тоновете, наречено color design by Inspire. Комбинираме нюанси в гамата на бежовото, карамелено и кленов сироп. Контрастът е заздравен, релефът осезателен. Стайлингът е обемен, блестящ в очебийно първокласна интерпретация. Естествеността във визията отстъпва на „ уау “ резултата - дамите са подготвени да вложат повече старания и не се срамят да го покажат.  Русите цветове отстояват своето с повече изтънченост и софистицирана суровост. Тази авторска интерпретация комбинира изтънчено хладни и топли руси оттенъци, основана с color design by Inspire. Луксозно мека, лека и дифузна, наклонността е въодушевена от концепцията за съвършения досег на кашмира до кожата.

Представяме ви най-горещия нюанс за 2022 при цветовете за брюнетки : харизматична композиция от кондензиран богат шоколадов цвят, какао и мока или GLOSSY ESPRESSO. Предпочитаме го с един колорит по-тъмен, с цел да подсилим лъскавия нюанс на кафе еспресо и с нежна пяна от капучино в дължините. Блясъкът разкрива характера на цвета, а акцентът в тази наклонност е гланца.

Бретонът продължава да е топ наклонност за 2022, визажистите на Inspire самоуверено го интерпретират в shaggy вид, с красиви очертания под скулата, разграничен в средата или странично. Добавена е и нова тенденция за развиване, съчетаваща двата безспорни тренда за предходната година: shaggy и mullet еволюират в интуитивния shag/mullet. 70-те не престават възхода си.

Видяхме доста искра, гладкост, права и мощно пригладена коса. Гланцът излиза от забвение и се завръща демонстративно с още повече величие, изключително при брюнетките. Кодовите думи за стайлинга през тази година са slick straight.

Открий всички трендове в LOOK BOOK 2022 в салони Inspire и на inspirebg.com
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР