Този сезон Шампионската лига преминава без участието на Манчестър юнайтед,

...
Този сезон Шампионската лига преминава без участието на Манчестър юнайтед,
Коментари Харесай

"Юнайтед" очаква големи загуби заради липсата на Шампионска лига

Този сезон Шампионската лига минава без присъединяване на " Манчестър юнайтед ", като в клуба чакат това да се отрази негативно върху финансовите резултати в края на сезона. Прогнозата за приходите е в границата от 560 до 580 милиона паунда, като за съпоставяне сумата в доклада към 30 юни 2019 година беше рекордните 627 милиона.

Заради неучастието си в Шампионската лига за юли, август и септември клубът регистрира спад в приходите от телевизионни права с 10 милиона паунда по отношение на същия интервал преди година. Отражение има в заплатите на чиновниците, които се намаляват с 6.8 милиона.

Въпреки това приходите на " Юнайтед " за тримесечието бележат растеж и доближават равнище от 134.4 милиона паунда. Увеличението е с 400 хиляди паунда с помощта на скока в парите от спонсори и двата домашен мача повече спрямо година по-рано.

Нетният дълг на " алените дяволи " пораства от 137 на 384.5 милиона паунда най-вече поради прехвърлянията през лятото. Най-скъпата покупка за отбора беше Хари Магуайър, който беше притеглен от " Лестър " за 80 милиона паунда.


© Associated Press

" Значимите вложения, които направихме през последните години за прехвърляния, инфраструктура, разбор и в академията ни, към този момент стартират да дават плодове. Главната ни цел е да спечелим титли, играейки вълнуващи футбол ", вицепрезидентът на " алените дяволи " Ед Уудуърд.

Наскоро изследване на CSM Sport & Entertainment сподели, че " Юнайтед " е клубът с най-големи доходи от сппонсори. Тимът получава по 269 милиона евро на година от 68 спонсорски контракта.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР