Този сезон журито на „България търси талант“ отнася критика след

...
Този сезон журито на „България търси талант“ отнася критика след
Коментари Харесай

Зрителите бесни на „България търси талант“: Вкарват хора с психични проблеми и им се смеят!

Този сезон журито на „България търси талант“ отнася рецензия след рецензия!
Масови рецензии раздрусаха шоуто „България търси талант“ този сезон, а гневните упреци на феновете са ориентирани основно към журито. Причината е тази, че очевидно подборът на участниците е изработен за насмешка и очевидна засегнатост.
 България търси гений
„България търси талант“ разгневи феновете

„Това е неприемливо! Вече няколко вечери гледаме по какъв начин на сцената излизат хора с откровени психологични проблеми или очевидно неориентирани в живота, а журито ги гледа и им се смее. Публиката също. Това ли би трябвало да се демонстрира в националния ни ефир, да гледаме по какъв начин се присмиват на някой, който в действителност се нуждае от помощ“, написа потресена потребителка в мрежата.

Тя дава образец с държанието на Катето Евро, която напряко си назова един от въпросните претенденти „идиот“, само че се спря на последната писмен знак. А останалите до нея й пригласят като си фантазират, че вършат шоу.

„Не е редно това. Нали имат прелиминарен кастинг? Защо въобще ги позволяват до присъединяване сходни хора? Вярно, че медиите в последно време станаха отвратителни и единствено гледат да се вкопчат за непознатото злощастие, само че това е прекомерно! Добре, че е проф. Тодор Кантарджиев, той май е единственият съответен измежду тези четиримата“, разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР