Този сезон има изключително много изненанди! От една страна е

...
Този сезон има изключително много изненанди! От една страна е
Коментари Харесай

Бионсе, Лили Иванова и Георги Минчев вдъхновяват финалистите в „Като две капки вода“

„ Този сезон има извънредно доста изненанди! От една страна е съгражданинът ми по бургаска линия – Стефан Илчев, който направи невероятни облици. Познаваме Мария Илиева и Тита като певици, само че те съумяха да покорят публиката и с актьорския гений! Желая триумф на всички! “, съобщи първият победител в „ Като две капки вода “ Рафи Бохосян пред камерата на.

В понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA почитателите на неповторимото шоу за преобразявания ще видят последната конкуренция на финалистите за сезона – Стефан Илчев, Мария Илиева, Тита и Милко Калайджиев. По време на огромния край всеки от тях ще се впусне в облик, с който да завоюва единомислещо поддръжката на феновете и да грабне и огромната премия – чисто нов лека автомобил. Мария Илиева и Тита ще показват музикалната икона Бионсе с две от паметните й части – коя ще се свърже по-добре с R&B стила на една от най-известните изпълнителки в света, следва да разберем.
 Мария Илиева NOVA
Стефан Илчев ще заложи точно на дамата, чийто глас имитира впечатляващо – Лили Иванова , а Милко Калайджиев ще пребори за следващ път присъщото за своя жанр звучене за облика на Георги Минчев .
 Стефан Илчев NOVA-->
На финала на шоуто ще има и незабравими дуети – Деси Добрева и Папи Ханс ще бъдат именитите Силвия Кацарова и Васил Найденов. Петя Буюклиева и Дичо ще се върнат в полето на сериозната рок музика с Лита Форд и Ози Озбърн.
 Тита NOVA
Не пропускайте финала на „ Като две капки вода “ на 27 май от 20:00ч. по NOVA.

Следете, и за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на, а задачите епизоди на предаването гледайте в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР