Този сезон А1 разшири обхвата на 4.5G мрежата си и

...
Този сезон А1 разшири обхвата на 4.5G мрежата си и
Коментари Харесай

А1 пуска 4.5G мрежа и в летните курорти за предстоящия сезон

Този сезон А1 разшири обсега на 4.5G мрежата си и във всички летни курорти, с цел да обезпечи още по-бърз интернет на потребителите, които ще почиват на /Българското Черноморие. Към момента 4.5G мрежата на А1 покрива над 700 обитаеми места от общо над 2000, които 4G мрежата на телекома обгръща.
До 4.5G към този момент имат достъп всички хора в курортите Албена, Слънчев бряг, Златни пясъци, Несебър, Равда, Поморие, Дюни, Созопол, Приморско, Ахтопол, Синеморец, Китен, Варвара, Св. Св Константин и Елена, Свети влас и доста други . Благодарение на нововъведението това лято всички туристи, в това число и тези които посещават България, ще могат да се възползват от доста по-бърз интернет със скорост на връзката до 150 Mbps.
„ С разширението на 4.5G мрежата се стремим да осигурим на нашите клиенти още по-голям комфорт, когато възнамеряват своите почивки тази година. За нас е значимо непрестанно да развиваме инфраструктурата си, като по този начин се отличаваме от съперниците и гледаме напред към бъдещето и към още по-големи цели, каквато е 5G”, разяснява Тодор Ташев, основен механически шеф на А1.
В края на предходната година телекомът започва внедряването на 4.5G в зимните и спа курортите в България, с което обезпечи нарастване с 30% на скоростта на връзката по отношение на до момента. Технологията, която разреша това, се назовава „ Обединяване на честоти” (Carrier Aggregation) и генерира неведнъж по-бърз интернет според от потребления честотен набор.



Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР