Този септември в българските кина ще можем да се насладим

...
Този септември в българските кина ще можем да се насладим
Коментари Харесай

Мулан идва в кината на 11 септември

Този септември в българските кина ще можем да се насладим уместно на дълго чаканата игрална версия на легендата за Мулан , разказана с героичен обсег от режисьорката Ники Каро. Забележителните декори и костюми, впечатляващите екшън подиуми, колоритните герои и трагичната история на изключителната Мулан оферират незабравимо преживяване, каквото единствено огромният екран може да предложи.

Вдъхновен от античната китайска поема „ Баладата за Мулан “ и едноименната емблематична анимационна приказка на Дисни от 1998 година, Мулан споделя историята на младата и непримирима Хуа Мулан, която - с цел да отбрани достойнството на фамилията и народа си - заблуждава всички, че е мъж, и самоотвержено влиза в борба със завоевателите на Китай, трансформирайки се в именит боец. Трансформацията на Мулан пленява вниманието и въображението по едно и също време със своята фамилиарност и мащаби, а тематиките и посланията, които тя въплъщава – вярна, смела, предана ще вдъхновят дребни и огромни и ще потвърдят, че няма невъзможни неща.

Отправете се на неповторимо приказно странствуване единствено в кината и открийте с Мулан един малко прочут свят и вълнуваща магическа ера, изпълнени със смели герои и свирепи, само че почтени съперници. Свят на фамилни полезности, чест и жертвоготовност в името на по-висша цел и свят, в който да останеш правилен на себе си, даже и пред угрозата на сигурна гибел, е най-голямата добродетел.

Ставаме част от легендата за Мулан от 11 септември единствено в кината на 2D, 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.
 Мулан Форум Филм България
Сюжет:

Когато Китай е атакуван от нашественици от севера, предвождани от безмилостния Бори Хан, императорът издава декрет, че по един мъж от всяко семейство би трябвало да служи в армията и да пази страната си. В фамилията на Хуа Мулан единственият мъж е възрастният ѝ татко, който в миналото е бил почитан боец, само че в този момент е прекомерно безсилен и не би оживял в още една борба. За да освободи татко си от дълга му към родината и императора, Мулан взема решение да се престори на мъж и отпътува вместо него да се приготви за идния конфликт с Хан и страховитата магьосница, която го съпътства. Ако някой разбере тайната на Мулан, наказването ще бъде прекомерно сурово, само че едвам откакто разкрие същинската си същина, тя би могла да доближи цялостния си капацитет и да се трансформира в легенда!

В актьорския състав на Мулан се включват Лиу Ифей (Забраненото кралство, Имало едно време) като Мулан, Джет Ли (Герой, Непобедимите) като императора, Дони Йен (Rogue One: История от Междузвездни войни) като командира Тунг, Джейсън Скот Лий (Тигър и Дракон) в ролята на Бори Хан, Гонг Лий (Проклятието на златното цвете) като вещицата и други Режисьор на кино лентата е Ники Каро (Whale Rider), а сценаристи са Рик Джафа и Аманда Силвър, Елизабет Мартин и Лорън Хайнек.

Изживейте легендата Мулан от 11 септември в кината на 2D, 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.
 Мулан Форум Филм България
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР