Този понеделник полузащитникът на Витоша (Бистрица) Лъчезар Котев имаше щастието

...
Този понеделник полузащитникът на Витоша (Бистрица) Лъчезар Котев имаше щастието
Коментари Харесай

Котев: Емоцията бе истински силна, когато чух химна на България

Този понеделник полузащитникът на Витоша (Бистрица) Лъчезар Котев имаше щастието да донесе успеха на България с 1:0 над Финландия в контролна среща, играна по време на лагера на младите „ лъвове “ в испанския курорт Марбея. Три дни преди за първи път да се разпише с фланелката на „ трикольорите “, Лъчо записа и първи минути за младежкия народен тим – при загубата с 0:1 от Северна Ирландия. Пред формалния уебсайт на Витоша (Бистрица) Котев показа страстите си след дебюта си за България и победния гол против Финландия.

- Лъчо, честито! Записа първи минути и първи гол за младежкия народен тим! Как се почувства, когато разбра, че започваш като титуляр против Северна Ирландия?
- В момента, в който научих, че ще стартира дуела, се развълнувах доста, само че същински мощна страст обаче изпитах, когато чух химна директно преди началото на мача.

- Само три дни след дебюта си пък осъществя и първия си гол за България? Какво изпита тогава? В Първа лига все нещо малко не ти доближава да запишеш името си измежду голмайсторите, само че не щеш ли с националната фланелка го направи още във втория си мач.
- Чувството да вкарам гол с екипа на България е нещо в действителност ново за мен. Определено обаче ми хареса като страст. Надявам се, че и отсега нататък ще продължа да отбелязвам за родината си. Този гол ми дава самочувствие и убеденост, че в най-скоро време ще съумея да осъществявам и по този начин мечтаното първо попадение в Първа лига.

- Какви са упованията ти за идните квалификации и каква е атмосферата в тима?
- Очакванията ми освен преди този лагер в Испания, само че като цяло и за идния квалификационен цикъл са тимът да се показа добре, защото разполага със мощни футболисти и има капацитет. Атмосферата е доста добра, връзките сред самите играчи, както и сред тях и треньорите – също, тъй че всичко, с цел да реализираме едни положителни резултати, е налице.

- Лъче, благодаря ти! Дано в най-скоро време те забележим да бележиш и с фланелката на Витоша!
- Благодаря и аз!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР