Този полицейски автомобил шашна с лоши екологични показатели.Тихомир Тодоров е

...
Този полицейски автомобил шашна с лоши екологични показатели.Тихомир Тодоров е
Коментари Харесай

Димна завеса от ауспуха на полицейски автомобил ВИДЕО

Този полицейски автомобил шашна с неприятни екологични индикатори.

Тихомир Тодоров е снимал полицейски автомобил на пловдивски бул., който образува " димна завеса " от ауспуха си. Мъжът възмутено написа: Такси, налози, еко стикери, гуми, пожарогасители и какво ли още не, а в същото време по улиците се движат с това ".

Гледката предизвика доста въпроси, измежду тях е следният - минават ли механически прегледи полицейските коли или не? През 2021 година беше признато колите, преминаващи годишен механически обзор, да получават нови екостикери с вграден чип. Мярката бе въведена, с цел да се ограничи придвижването на мощно замърсяващи коли в централните градски елементи - дали има резултат от тази мярка обаче - отговорът на този въпрос е изрично НЕ. Често ставаме очевидци на това, че в България всеобщо се движат коли, които образуват " димни пердета " след себе си.

Междувременно в мрежата бе издигнат въпросът отговорни ли са чиновниците на полицията, че се движат с такива коли. Не, несъмнено, отговорна е страната.

" Те не са отговорни, каквото им дадат, само че в случай че те спрат теб с подобен кадилник, ще отнесеш акт. Ама да ги бракуват такива и вместо харчене на пари за избори - да им купят коли ", написа създателят на поста. 

Николай Луканов е на мнение, че този полицейски автомобил би трябвало да бъде спрян от придвижване. А съгласно Ерос - " За тях всичко е разрешено. Не важи законът за тях ".

Вижте видеото тук:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР