Този петък, 6 септември, стартира новият пети сезон на Фермата.

...
Този петък, 6 септември, стартира новият пети сезон на Фермата.
Коментари Харесай

Какво ще е различното в новия сезон на Фермата

Този петък, 6 септември, започва новият пети сезон на " Фермата ". Той е под мотото " Нов свят " и ще ни показа напълно нова идея.

20 българи с друг обществен статус ще се включат в предизвикването, като за пръв път ще са разграничени в две изцяло обособени и самостоятелни ферми - на чорбаджиите и на сиромасите.

Между тях ще има висока триметрова стена. По този метод " Фермата " интерпретира една от най-силните разграничителни линии в обществото - на богати и небогати .
 Снимка 441344

В началото на новия сезон на " Фермата " ще станем очевидци на непосредствено опълчване сред двете групи участници. Те ще се състезават едни против други, като в това време живеят настрана и се грижат за своите стопанства.
 Снимка 441343

Чорбаджиите ще разполагат с редица улеснения, като басейн, кухня, топли и уютни спални, а сиромасите ще разчитат само на личните си сили и умения, с цел да пригодят своята плантация за живот с редица ограничения.
 Снимка 441342

Въпреки големите разлики, задачата на формата е двата тима да намерят път един към различен и да съумеят да разрушат стената, която ги разделя. Ако съумеят да стигнат до обединяване, всички ще заживеят в един нов свят.
 Снимка 441339

Традиционно във " Фермата " взимат присъединяване както известни персони, по този начин и елементарни хора, подготвени да се борят за победа. Актрисата Саня Борисова, Мисис България Мариана Маринова и Орлин Горанов са част от известните персони, които ще прекрачат прага на една от двете ферми.
 Снимка 441340

Горанов ще бъде освен в ролята на участник, само че и на Мъдреца, който ще споделя своя богат житейски опит и ще дава директиви на останалите. Той единствен ще има и правото да бъде както с тима на чорбаджиите, по този начин и с този на сиромасите.
 Снимка 441341

Подборът на участниците още веднъж сформира един микро модел на нашето обществ о и в него можем да открием както заможни по завещание хора, по този начин и бизнесмени. Някои рискуват самоуверено, други са приели за своя идея да оказват помощ, а трети са тръгнали по рисков път. А дали всички те ще съумеят да се обединят, ще узнаем от новия сезон на " Фермата ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР