Този петък, 21 юни, по кината ще тръгне Мъже в

...
Този петък, 21 юни, по кината ще тръгне Мъже в
Коментари Харесай

Всичко, което знаем за Мъже в черно: Глобална заплаха

Този петък, 21 юни, по кината ще тръгне " Мъже в черно: Глобална опасност " . Познаваме добре франчайза от трите кино лентата, в които Уил Смит и Томи Лий Джоунс спасяваха света от извънземни нашествия.

Първи филмов откъс на новите " Мъже в черно "

Направо ни отвяха главите

Много сме се смели на тези двамата, ето за какво бяхме радостни от новината, че се задава и четвърти филм - " Глобална опасност ". В него сътрудниците в черни костюми още веднъж ще би трябвало да избавят света, само че нещата ще бъдат малко по-различни.

Причината е, че няма да забележим нито Уил Смит , нито Томи Лий Джоунс , което си е малко тъжно, тъй като ги харесваме. Носталгията обаче е непотребна, тъй като " Мъже в черно: Глобална опасност " няма да пренебрегва предните три кино лентата, а просто ще ги надгради, разширявайки вселената.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Хэндпаны Изготовление (@handpan_atom) на Фев 25, 2018 в 10:46 PST

Това ще се случи с включването на Крис Хемсуърт , който ще влезе в ролята на сътрудник Ейч , и Теса Томпсън , която ще бъде сътрудник Ем . Тук стартират и забавните неща. Преди да стане сътрудник на Мъже в черно, героинята на Томпсън прекарва близо 20 години, с цел да потвърди на себе си, че тази свръхсекретна организация съществува.

Упоритостта ѝ е впечатляваща и тя съумява да си извоюва място в екипа. И тук някъде (поне от филмовите откъси това разбираме) филмът прави нещо, което предните три не бяха - действието не се развива единствено в Съединени американски щати. Това е по този начин, тъй като в Лондон е зародил проблем и сътрудник Ем е изпратена там.
 Снимка 429677

В британската столица тя се среща с новия си сътрудник сътрудник Ейч, който е считан за един от най-хубавите в цялата организация (наред с героите на Уил Смит и Томи Лий Джоунс). Двамата ще би трябвало да се сработят бързо, тъй като над света е надвиснала сериозна опасност. Още по-якото е, че Лондон няма да бъде единствената спирка, тъй като виждаме фрагменти от Париж, както и от пустиня (най-вероятно това е Сахара).

Новите сътрудници ще бъдат изправени пред сложната задача да спасят света, тъй като са се появили извънземни, които могат да одобряват каквато форма и тип пожелаят. И естествено, не са доброжелателни, а и се оказва, че организацията Мъже в черно е компрометирана. Очертава се да бъде забавно и най-много занимателно.

Всичко това разбираме от филмовите откъси, излезли досега, само че има и много забавни неща, които не стават ясни от тях. Ето за какво се поразровихме в IMDb, с цел да открием няколко забавни обстоятелството за " Мъже в черно: Глобална опасност ".
 Снимка 429750

В началото е имало концепция четвъртият филм за " Мъже в черно " да бъде кросоувър (филм или сериал, в който са забъркани два или повече героя от разнообразни вселени в подтекста на една история) с " Внедрени в час " (2012 г.). И по този метод да забележим в един филм Крис Хемсуърт, Теса Топмсън, Чанинг Тейтъм и Джона Хил, само че тази концепция е била отхвърлена.

Първите три кино лентата от франчайза са режисирани от Бари Зоненфелд, само че това не важи за този. Режисьорското място на Зоненфелд е заето от Ф. Гари Грей ( " Италианска спекулация ", 2003 година, " Бързи и гневни 8 ", 2017 г.).

" Мъже в черно: Глобална опасност " няма да е първият филм, в който Крис Хемсуърт и Теса Томпсън играят дружно. Те към този момент направиха това в " Тор: Рагнарок " (2017 г.) и " Отмъстителите: Краят " (2019 г.).
 Снимка 429685

Интересно също по този начин е, че Хемсуърт и Томпсън не са първите артисти, които са взели участие както във филм или сериал на Marvel, по този начин и в " Мъже в черно ". Преди тях това са правили цели седем души. Сред тях са Томи Лий Джоунс, Росарио Доусън, Винсент Д`Онофрио, Джош Бролин и други.

В една от сцените от " Мъже в черно: Глобална опасност ", в която сътрудник Ейч се бие с извънземно, е направена доста занимателна отпратка към ролята на Крис Хемсуърт на Тор. Просто би трябвало да следим за сцена с чук и неговото мятане.

Ще съумеят ли новите " Мъже в черно " да спасят света

" Мъже в черно: Глобална опасност " с нов филмов откъс

Четвъртият филм ще излезе цели 22 години след първия, 17 след втория и седем след третия. Ще приключим с една забавна аналогия сред " Мъже в черно: Глобална опасност " и " Кръстникът " (1972 г.). Всъщност тя е доста дребна и евентуално нецеленасочена. В идния филм има воин, който се споделя Лука Брази, тъкмо както и в " Кръстникът ".

Премиерата на " Мъже в черно: Глобална опасност " е на 21 юни
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР