Този петък, 13 януари, ще е повече от фатален за

...
Този петък, 13 януари, ще е повече от фатален за
Коментари Харесай

10 любопитни факта за филма „Операция Форчън: Троянски кон“

Този петък, 13 януари, ще е повече от съдбовен за някои, тъй като емблематичният режисьор и сценарист Гай Ричи ( Гепи , Шерлок Холмс , Мъжът от U.N.C.L.E. ) и международната екшън звезда Джейсън Стейтъм още веднъж сплотяват сили за най-шеметната си колаборация досега – шпионската комедия „ Операция Форчън: Троянски кон “.

В центъра на историята е супер шпионинът Орсън Форчън (Джейсън Стейтъм), който би трябвало да попречи на богатия търговец на оръжия Грег Симъндс (Хю Грант) да се снабди със смъртоносна нова технология, която може да промени международния ред.

Въпреки че работи с едни от най-хубавите сътрудници в света (Обри Плаза, Кари Елуис, Бъгзи Малоун), това не е задоволително, когато би трябвало да се оправиш с изпечен нарушител от ранга на Симъндс.

Подходът би трябвало да е ексцентричен, само че изпитан и за задачата Форчън вербува собствен „ Троянски кон “ в лицето на най-голямата звезда на Холивуд (Джош Хартнет), който би трябвало да им помогне в тяхната, излизаща от всевъзможни рамки, суперсекретна задача да спасят света.

Незабравимо кинопреживяване, изпълнено със незабравим екшън, колоритни герои, изострен и язвителен разговор, редица нелепи обстановки, комизъм и мигане към жанра, „ Операция Форчън: Троянски кон “ ще предложи на феновете всичко това, само че и доста повече, по този начин, както единствено неповторимият Гай Ричи умее.

  Участвайте тук  

„ Операция Форчън: Троянски кон “ стартира единствено в кината от 13 януари, а в дните преди премиерата © Мустак • Мъжката зона ви дава късмет да спечелите двоен кинобилет за кино лентата. Изгледайте деликатно филмовия откъс, попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 13 януари и бъдете подготвени за премия. Успех!

Дни преди формалната премиера на кино лентата „ Операция Форчън: Троянски кон “ у нас поглеждаме зад кулисите на продукцията. Ето 10 любопитни обстоятелството за актьорите, сюжета и тайните елементи към лентата. А тук е прикрит и отговорът на въпроса.

1. В центъра на историята на „ Операция Форчън: Троянски коне “ супершпионинът Орсън Форчън (Джейсън Стейтъм), който би трябвало да попречи на богатия търговец на оръжия Грег Симъндс (Хю Грант) да се снабди със смъртоносна нова технология, която може да промени международния ред. Но събраният екип от едни от най-хубавите сътрудници в света не е задоволителен и Орсън се принуждава да употребява ексцентричен, само че и добре изпитан метод. За задачата Форчън вербува собствен „ Троянски кон “ в лицето на най-голямата звезда на Холивуд Дани Франческо (Джош Хартнет).

2. Услугите на единствения по рода си разузнавач Орсън Форчън не са по никакъв начин евтини, както добре знае и водачът на тайната интервенция Нейтън (в ролята Кари Елуис). За да стартира въобще да договаря с Форчън за включването му в задачата, Нейтън би трябвало да му обезпечи първокласен частен аероплан, екип, включващ едни от най-хубавите и опитни сътрудници на планетата и вино Château Margaux , годишна продукция 1982 година, чиято цена е колкото Брутният вътрешен продукт на дребна страна.

3. „ Операция Форчън: Троянски кон “ събира за пети път иконичния режисьор Гай Ричи и екшън звездата Джейсън Стейтъм . Последният план, по който двамата работят, e дебютиралият през 2021 година „ Човек на гнева “, само че съдействието им датира още от далечната 1998 година, когато е премиерата на паметния „ Две димящи цеви “, който е режисьорският дебют на Ричи, както и актьорският на Стейтъм.

4. Оригиналното заглавие на кино лентата е „ Operation Fortune: Ruse de Guerre “. “Ruse de Guerre ” е известен боен термин, употребен при използването на военни тактики и тактики по остроумен или необикновен метод , какъвто е бил „ Троянският кон “ в антични времена.

5. И Джош Хартнет, и Хю Грант са имали роля в предходни планове на Гай Ричи . Джош Хартнет взе участие в „ Човек на гнева “, още веднъж с Джейсън Стейтъм, а Хю Грант играе в „ Джентълмените “.

6. През 2000 година, с изключение на с премиерата на „ Гепи “, Гай Ричи се прочува и с брака си с поп иконата Мадона . Двамата са женени до 2008 година и имат две деца.

 Операция Форчън: Троянски кон

7. Първоначално „ Операция Форчън: Троянски кон “ е очакван да излезе по кината през 2022 година, само че премиерата му беше отсрочена в последния миг . Разпространителите на кино лентата не дават публично мнение, само че импровизирано се твърди, че повода е почналата война в Украйна, защото главните неприятни герои във кино лентата са украинци.

8. „ Операция Форчън: Троянски кон “ ще ни разноски из екзотични и атрактивни местоположения като Кан, Анталия и Доха .

9. Преди да стане артист Джейсън Стейтъм се е занимавал с доста и много разнородни действия – от играч по гмуркане за Британския народен тим, модел и манекен, даже се с търговия на „ черния пазар “ в Англия. Дейности, всяка от които способстват за сполучливото му справяне с актьорската специалност.

10. Още един участник от плана „ Джентълмените “ се включва в „ Операция Форчън: Троянски кон “. Това е известният R’n’B реализатор Бъгзи Малоун. Макар и това да е едвам втората му роля като артист, Бъгзи споделя, че не би имал нищо срещу да замести Даниел Крейг в идващите филми за Джеймс Бонд .

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР