Този път връщане назад няма“, коментират запознати с любовните отношения

...
Този път връщане назад няма“, коментират запознати с любовните отношения
Коментари Харесай

Най-Накрая Надникнете В Спалнята На Мария И Рачков! Няма Да Ви Хареса Това, Което Ще Видите! За Всеобщ Шок Те Са

Този път връщане обратно няма “, разясняват осведомени с любовните връзки на комика и тв водещата. През всички тези години двойката ту се събира, ту се разделя. След следващото им събиране предишното лято клюки за изневери, съпровождани с бурни кавги, напълно обтегнали връзките им. Неотдавна те решили да сложат точка на дългогодишната мъка.

„ Не мога повече да пребивавам по този начин “, безапелационен бил комикът и помолил Мария да се изнесе от вкъщи му. За края на връзката им удостоверява фактът, че от началото на тази година Митко и Мария нямат нито една обществена поява дружно. Доказателство е и свободното държание на Митко в шоуто за фалшификати „ Като две капки вода “. Водещият наяве флиртува с певицата Мария Илиева и постоянно ѝ прави закачливи подмятания. Още със старта на паметното шоу комикът стартира да се държи като свободен мъж и да я отрупва с похвали.

„ Господи, какъв брой си красива! Не мога да допускам, че ти към този момент си майка, а аз не съм бащата! “, съобщи Рачков и стартира да обсипва с целувки ръцете ѝ. Публичният флирт на Митко с певицата продължи и в идващите епизоди на шоуто за фалшификати. Актьорът самоуверено импровизираше по време на един от лайфовете, като се завираше под полите на Илиева, с цел да смъкна жартиера ѝ, нежно я прегръщаше, целуваше и ѝ подаряваше цветя.

„ Мария, за мене пя, нали? То тези неща се усещат “, подмятна сякаш на смешка водещият. През лятото на 2017-а Митко разгласи по холивудски със известие до пресата, че връзката му с колежката Мария Игнатова е завършила. Новината бе изпратена до медиите от пиара на продуцентската компания „ Глобал филмс “ Ани Халваджиян, Звездната двойка се опитваше да крие краха в връзките си повече от година. След общественото обявяване на Рачков за края на връзката им внезапно секнали офертите към звездната двойка за участия и частни празненства.

Двамата нараснали приходите си с цели 2 милиона лв., преди да си кажат „ Сбогом “, демонстрират данни, изнесени в Търговския указател. Фирмата на Рачков, която е единствено за действия отвън уговорките му в малкия екран, е прибрала 2 милиона лв. за няколко години. Участията на комика и появяването му в предизборни акции и като водещ на разнообразни фирмени празненства и други купони се плащали доста добре. Затова Рачков пожънал огромни финансови триумфи.

2015 година е най-успешната за компанията на комика, а финансовите доклади демонстрират облага от 1 млн. лева Митко освен заработвал в „ Господари на ефира “, само че и взел участие в разнообразни рекламни акции, а лицето му беше по билбордове в цялата страна и приканва да похапнеш в огромна верига заведения за хранене или да си купиш марка кафе. Мария прибирала почти същите пари и не му отстъпвала по доходи. Според осведомени хонорарът, който желала светската двойка, с цел да води фирмен ваучър, женитба или рожден ден, бил общо 6000 лева Блондинката освен получавала луди пари като водеща на „ Господари на ефира “ и на „ X фактор “, само че и се занимавала с търговия. Поне такава е главната активност на компанията ѝ „ Джетсеттер “. Какво продава Мария не е ясно, само че облагата си я бива - половин милион лв. за една година. Освен това водещите се снимали в тв реклами на матраци и други търговски артикули, водели дружно частни празненства, от които в сметките им се натрупали солидни възнаграждения.

Звездното семейство работело неуморно, само че не си разрешавало дълги почивки по скъпи дестинации, а спестявало финансите умно. Преди време комикът даже искрено призна, че от време на време се прибирали толкоз изтощени, че дори не си говорели с Мария. Крахът на любовния им фронт обаче поставил край и на апетитните облаги от най-различни задължения. След раздялата им ползата към Игнатова фрапантно намалял, защото появяването им дружно към този момент била невъзможна, а клиентите ги наемали най-вече поради комика. За да избегне драми по време на работа, продуцентът на „ Като две капки вода “ Маги Халваджиян направил графика по този начин, че Мария и Митко повече да не се засичат едновременно в офиса на „ Глобал филмс “ и да не водят повече дружно предаването „ Господари на ефира “. Двамата даже избягваха да се появяват на едни и същи празненства, проведени от компанията на Халваджиян. Съвместни фотоси на комедийния сериал „ Полицаите от края на града “, в който Рачков имаше основна, а Мария епизодична роля, събра двойката на снимачната площадка. Именно там угасналата им обич още веднъж се възпламени и те взеха решение да си дадат още един късмет. Двамата с Рачков още веднъж възобновили участията си по частни празненства.

В началото на септември предходната година Митко и Мария откриха дружно 16-ия сезон на „ Господари на ефира “. За изненада на феновете те застанаха един до друг за първи път от 7 години, а рейтингът на шоуто скочи. За жал, този пък раздялата им се оказала дефинитивна.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР