Този път няма лъжа и измама! Даяна Ханджийска е бременна.

...
Този път няма лъжа и измама! Даяна Ханджийска е бременна.
Коментари Харесай

Даяна Ханджийска е бременна

Този път няма неистина и машинация! Даяна Ханджийска е бременна . Сексапилната актриса, която стана на трийсет години, употребява рождения си ден, с цел да разгласи страхотната вест, написа България Днес.

Една от най-духовитите “ смехории на мъжете по отношение на възрастта на дамите е " След 30 година спираш да играеш на гоненица, тъй като към този момент никой не те търси! “ Ха ха! Защото занапред ще играя освен на гоненица, ами и на „ Как прави кучето? “, „ Айде в този момент една хапка за баба “, „ Я покажи с пръстчета на какъв брой си годинки “, „ Нани, нани, бебе “ и т.н Така че плашете 20-годишните с тези смехории, на мен на 30 ми стартира вторият живот и нямам самообладание “ - написа актрисата в обществените мрежи и получи хиляди поздравления и пожелания, към които се причисляваме и ние. Кой е таткото на бебето, към този момент няма изясненост, само че това най-вероятно е последният другар на актрисата, баскетболистът Кристини Ставрев. Двамата няколко пъти се събираха и разделяха, само че за последно бяха дружно.

Даяна се забърка и в любовен триъгълник по време на присъединяване си във „ Фермата “, когато сред нея и фокусника Дончо прехвърчаха искри . След края на шоуто Дончо се върна при остарялата си възлюбена, а Даяна стартира отначало връзката си с баскетболиста. Преди това имаше даже изказвания, че актрисата, която се прочу с присъединяване си в „ Стъклен дом “, даже е забременяла от Дончо.

Причина за това стана фотография на Даяна, на която тя стои с тест, който се допуска, че е за бременност, и сочи към главата си, на която има корона. Това бе разтълкувано като самопризнание, че актрисата е бременна. Оказа се, че Ханджийска напълно няма да става майка, хванала е ковид, а в ръката си държи термометър, с който сочи коронката, а не тест за бременност. Тогава в изявление Ханджийска изясни за недоразумението, само че сподели, че въпреки да не е бременна сега, е подготвена за майка и желае да има същинско семейство, само че чака да се появи бащата. Е, той очевидно се е появил!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР