Този път няма да подкрепим предложението на Им такъв народ

...
Този път няма да подкрепим предложението на Им такъв народ
Коментари Харесай

Ирена Анастасова, БСП: Този път няма да подкрепим предложението на ИТН за председател на парламента

Този път няма да подкрепим предлагането на " Им подобен народ " за ръководител на Народното събрание. Ще издигнем кандидатурата на Кристиан Вигенин. Това разяснява пред Българска национална телевизия Ирена Анастасова от Българска социалистическа партия.

Силно се надяваме този парламент да е по-различен, тъй като на страната е належащо работещо държавно управление и идваме с тази настройка. При състояние, че някой се обърне към нас за поддръжка, в това число Има Такъв Народ, ние ще сложим нашите цели на масата и ще беседваме, съобщи Анастасова.

Отвън може да наподобява, че не сме в позиция да слагаме условия, само че в случай че кабинетът не може да бъде формиран без нашата поддръжка, сме в такава позиция, добави тя.

България би трябвало да има работещо държавно управление, не е добре за страната да има нови избори, безапелационна е представителката на левицата.

Първото съвещание на новия 46-и парламент стартира тъкмо в 9.00 ч. Гледайте го НА ЖИВО в ефира на Българска национална телевизия или на. Специалното студио " 46-ият парламент, формулата на властта " e с водещи Христина Христова и Поли Златарева.


Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР