Този път не трябва да допуснем външен пръст да спре

...
Този път не трябва да допуснем външен пръст да спре
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Външен пръст не трябва да спира АЕЦ Белене

Този път не би трябвало да допуснем външен пръст да спре газовия поток и АЕЦ "Белене ". Това съобщи зам.-председателят на групата за другарство с Русия и водач на "Атака " Волен Сидеров след срещата на съветския министър председател Дмитрий Медведев в Народното събрание.

"Атака " постоянно е подкрепяла тези значими за страната ни планове, само че те бяха провалени с външна интервенция. Ако бяха осъществени, брутният вътрешен артикул щеше да е скочил с 20%, а икономическият растеж на България да е най-малко двоен. Не знам по какъв начин ще завършат договарянията. Като част от ръководещото болшинство в Народното събрание ще направя всичко допустимо, с цел да се осъществят. „ Турски поток “ да минава през България, а не през Гърция. Според мен Ципрас беше в Москва, с цел да обезпечи прекосяването на газовия път през Гърция, което значи България да бъде подценена още веднъж. Ако ние извоюваме „ Турски поток “ да минава през България, това ще е въпреки всичко някакъв вид на „ Южен поток “, преференциален за нас, и ставаме стратегически доста по-важна страна. Дано някой външен пръст още веднъж не се намеси да го спре”, съобщи Сидеров.

Той акцентира, че през днешния ден имаме държавно управление и министър председател, които водят по-балансирана политика и ще удържат националния интерес.

„ България да се еманципира и да стартира да гледа интереса си. Да паднат тези нелепи наказания на Европейски Съюз против Русия и да се възстановяват икономическите ни връзки, за което аз работя”, разяснява още Сидеров.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР