Този път не става дума за камерите и микрофоните на

...
Този път не става дума за камерите и микрофоните на
Коментари Харесай

Севда, камерите и пурата

Този път не става дума за камерите и микрофоните на медиите. Васил Божков твърди, че пиарката на Министерски съвет и Бойко Борисов Севдалина Арнаудова всеки месец е посещавала офиса му на ул. „ Московска “ 43. Арнаудова може да не отговори, а може да каже, че някакъв обвинен приказва неща, с цел да се отбрани.
За Севда, както я назовава министър председателят и доста от публицистите, е най-добре да мълчи. Умно би постъпила и в случай че си потърси нова работа – надалеч от погледите на медиите и прокуратурата. Защото камерите, опасващи офиса на Божков, са снимали нейните визити. В това тя не би трябвало да се съмнява. Както и че най-малко половината от визитите й са записани. Не е неприятно да си напомни и какво е говорила в кабинета на Божков, тъй като евентуално ще й се наложи да споделя за това – пред премиера и пред прокуратурата. Шофьорът/ите, които са я карали до „ Московска “ 43 също ще бъдат потърсени.
Най-лесно е да продължи цялостното отказване на всичко, което вади „ беглеца в Абу Даби “. Повдигнати са му 18 обвинявания, което въпреки всичко разколебава някои от жителите, които се интересуват от протичащото се. Те чакат ясно доказателство, което да удостовери разкритията му. Хората желаят това да стане час по-скоро. Защото в случай че Божков няма такива доказателства, всичките му разкази по картинки ще си останат разкази по картинки. Обществото няма търпението за 1001-та приказки на Шехерезада.
Говори се за вид Васил Божков да стане предпазен очевидец на Европейската прокуратура, управлявана от Лаура Кьовеши. Не е несъмнено, до каква степен това би свършило работа, като се има поради, че българският обвинител №1 Иван Гешев е определил хората, които влизат в отдел 01 за работа и съгласуваност с Кьовеши. Не очаквайте тези хора да свършат нещо съществено.
Но Божков би могъл да стане предпазен очевидец на страна, която има интерес да усили банката с информация, събрана от нейните служби. Тази страна постоянно е събирала всичко за ръководителите на разнообразни страни, с цел да може да им въздейства при взимане на едно или друго решение.
Грами със абсурда отпътуват от посолствата в София към съответните страни всеки ден. Това има значение.
Бойко Борисов в типичния си жанр отговори на на Божков за дадените, както твърди предприемачът, 60 милиона на него и Владислав Горанов: От Божков съм получавал единствено една пура и то беше в централата на ГЕРБ.
Трудно е да си показа човек, че в една пура могат да се съберат милиони… И правилно не могат.
Със сигурност сюжетът ще има продължение.
Севда… Тази самоуверена жена може да се окаже доста значима за прокурорското следствие, в случай че то е такова, каквото би трябвало да бъде по закон. Иначе ни чакат пошли водевили. Този път обаче феновете са подготвени с палеца надолу.
---------------------------------------------------------------------
След незабавна консултация с премиера и брачна половинка Севда отвърна на удара Божков. Не е мъжко, вика тя, дето Божков вадел срещите с нея. И Севда се кълне, че всичките й срещи с предприемачи били единствено по служебна линия. Което е малко чудно, тъй като какви служебни въпроси взема решение пиарката на миистър-председателя с хора от частния бизнес? От друга страна Севда си опонира, тъй като твърди, че срещите й с Васил Божков били частни. Последно: кое от двете е правилно. Севда явно е смутена. Очевидно има за какво. Щото на частни срещи с кола на НСО също не е ОК, нали? А записите единствено чакат да бъдат пуснати на пазара. А вътре какво е говорила, издавала ли е някои секрети от държавното управление, не е ли? Шпионирала ли е и за коя от страните? Въобще да не би Севдето да е българската Мата Хари? Но при Мата Хари е имало и консумация, та взе да става напълно забавно...
И към този момент напълно съществено: Севдалина Арнаудова нееднократно е демонстрирала парвенющина, самочувствие без покритие, елементаризъм и липса на нюх. След отговора й на Божков отпадат и подозренията за степента на нейната просветеност, за IQ да не приказваме. Освен това тя занапред ще разбере какъв брой "мъжки " ще постъпват с нея тези, които би трябвало да се избавят от разкритията.

Д-р Димитър Попкутуев, "Фрог нюз "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР