Този път нашата подборка от автокалендари с момичета е допълнена

...
Този път нашата подборка от автокалендари с момичета е допълнена
Коментари Харесай

Календар с голи немски трактористки плени мрежата /снимки/

Този път нашата подборка от автокалендари с девойки е допълнена с образец със селскостопанска техника, която от време на време наподобява не доста атрактивна, само че девойките в него са пъклен горещи и могат да накарат всяка техника да наподобява прелестна.
В немския сексуален календар, наименуван Jungbauernträume, който може да бъде преведен като "Мечтите на младия фермер ", театралничат 12 прелестни и сексапилни хубавици на фона на упоменатата към този момент селскостопанска техника в селски местности и е предопределен, както е разказано в него, за самотните селски служащи.
Фермерският календар излиза за поредна година, само че тематиката към момента е една и съща - и през 2019 година професионалният фотограф Франк Латцебек показва фантазиите на младия фермер в сексуален селски формат: в Jungbauernträume 2019 всички девойки театралничат топлес до машините и могат да се оправят освен със селскостопанската техника. Горещите девойки несъмнено могат да подобрят още повече настроението за идните коледни празници!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР