Този път каналът във VBox7 "Royal News" ни показва няколко

...
Този път каналът във VBox7 "Royal News" ни показва няколко
Коментари Харесай

Най-добрите филми за живота на британското кралско семейство

Този път каналът във VBox7 "Royal News " ни демонстрира няколко кино лентата, които си коства да изгледате, в случай че се интересувате от кралското семейство на Англия .

Елизабет (1998)

След като Кейт Бланшет влиза в ролята на Елизабет , тя става една от най нашумелите актриси в края на 90-те. Самата история на екранизацията стартира с короноването на младата Елизабет след гибелта на полусестра ѝ Мери. Редица дворцови интриги се пробват да омъжат кралицата за най-подходящия фаворит, до момента в който самата тя поддържа загадка любовна връзка с Робърт Дъдли. Благодарение на известната дизайнерка на костюмите Александра Бърн (която е номинирана за четири награди „ Оскар “), стилът на Елизабет от 16-ти век е едно от най-запомнящите се неща във кино лентата .

Другата Болейн (2008)

Филмът е екранизация по едноименния разказ на Филип Грегъри. Натали Портман и Скарлет Йохансон влизат в функциите на Ан и Мери Болейн - две сестри, които се борят за привързаността на крал Хенри VIII (Ерик Бана). Историята се крепи на ревнивост, изменничество, зрелища и злословия - и всичко това се случва преди изтезанието на една от сестрите.

Кралицата (2006)

Вече повече от 20 години специалисти се пробват да схванат какво претърпява кралското семейство седмица след гибелта на принцеса Даяна . На база няколко свидетелски обстоятелства и изследвания на документалистите Питър Моргън основава извънреден сюжет за този интервал, основан на гледната точка на кралица Елизабет II. Главната роля извършва Хелън Мирън и за това си преобразяване получава „ Оскар “ за най-хубава актриса, както и покана за вечеря със самата кралица.

Речта на краля (2010)

Независимо дали става въпрос за връзката сред Кралицата майка (Хелена Бонъм Картър) и крал Джордж VI (Колин Фърт), или връзката сред краля и неговия логопед Лионел Лоудж (Джефри Ръш), всяка минута от този филм е вдъхновяваща.

 кралско семейство The Weinstein Company

Даяна, майка ни: Нейният живот и завещание (2017)

Документалният филм на HBO „ Даяна, майка ни: Нейният живот и наследство”, е сниман по отношение на 20-годишнината от гибелта на Принцесата на народа . Историята е разказана значително от вероятностите на синовете й - принц Уилям и принц Хари . Братята споделят обичаните си мемоари за майка си. Сюжетът наблюдава по какъв начин принц Джордж и принцеса Шарлот се срещат с паметта на баба си. Интересен миг е и последният телефонен диалог на Даяна с децата ѝ.

 кралско семейство The Weinstein Company

W.E. (2011)

Изненадващо, само че режисьор на кино лентата е поп иконата Мадона . Сюжетът разкрива няколко секрети към любовната история на Уолис Симпсън и херцогът на Уиндзор . Голяма част от известните обстоятелства за връзката им се преплитат в действителност и клюки.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР