Този парламент свързан само с постове, пари и власт. Срам!

...
Този парламент свързан само с постове, пари и власт. Срам!
Коментари Харесай

Борисов: Този парламент е срам

" Този парламент обвързван единствено с постове, пари и власт. Срам! " Това съобщи някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещаване в Пловдив. Хората нямат газ, нямат ток, цената на агнешкото гони 30 лв., а те през вчерашния ден шест часа се чудят по какъв начин да измъкнат от данъкоплатеца още пари и да усилят членовете на комисиите, сподели още Борисов.

Той засяга съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов, който направи изявление в една от националните медии, че при разпределението на постовете, за Демократична България са останали единствено дробчетата. Бившият министър председател съобщи, че не вижда коалиция. По думите му единствено се взимат решения и се разпределят пари.

Нас не ни интересува властта, нито ръководството. Радев докара Петков и Василев. Той направи по този начин, че хората да се ненавиждат. Ако народа желае да го заравнят дано ги тъпи , безапелационен бе Борисов.

Той разяснява и тематиката за военната помощ за Украйна. Няма военна помощ за Украйна. Това е спешен ПиАр на кабинета Петков , в който вкараха и украинския дипломат.
 Борисов гневен на мислителите във властта и падналите от Луната
Борисов гневен на мислителите във властта и падналите от Луната

Министър Александър Николов бил падналият от Луната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР