Този невиждан до днес процес разкрива какво има под километричната

...
Този невиждан до днес процес разкрива какво има под километричната
Коментари Харесай

Бум! Вечен Ледник В Антарктида Се Разтопи, Но Това, Което Се Показа-Червеният Телефон На Путин Звъни!

Този невъобразим до през днешния ден развой разкрива какво има под километричната ледена капсула, и се оказва, че не знаем нищо за „ белия континент “.

BRADVA.BG първа показва на своите читатели удивително изобретение, което се появи под топящ се хладилник.

През последните месеци топенето на ледниците образува гигантско езеро в континента, а под кристалната вода ясно се вижда голяма конструкция с цилиндрична форма! Това не е естествен феномен – формите са съвършени, а размерът е грамаден. Диаметърът на подводната конструкция е близо 3 км.

Вижте сателитна фотография на изумителното изобретение:



Някои считат, че това е остаряла секретна база на Съединени американски щати, Русия или нацистка Германия, само че това е два ли е случая. На процедура би било невероятно да се строи под километричните ледове в морето, а и размерът е толкоз впечатляващ!

Според редица различни откриватели топящите ледове са разкрили или извънземна база, или конструкция от цивилизация, която е процъфтявала на планетата ни дълго преди съществуването на индивидите, през ера, когато Антарктида не е била скована под ледена обвивка.

По непотвърдена информация Русия към този момент приготвя секретна експедиция, която да изследва голямата подводна конструкция. Очаквайте детайлности! /BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР