Този необичаен случай е станал през 1975 година. Тогава Майкъл

...
Този необичаен случай е станал през 1975 година. Тогава Майкъл
Коментари Харесай

Коледно чудо: Момче напусна тялото си и говори с шофьора на линейката, докато лекарите го реанимираха

Този необикновен случай е станал през 1975 година. Тогава Майкъл М. към момента бил възпитаник. Момчето тръгнало по покрития със сняг тротоар, подхлъзнало се и попаднало на пътя. Той не е съумял да стане и бил ударен от камион, оповестява nderf.org.

Майкъл е разказал, че е изпитал същински смут единствено за секунда и едвам по-късно е почнал да вижда себе си от горната страна. Медиците се навеждат над тялото му и се пробват да смъкват ризата му. Но това не го заинтересувало и той се преместил на седалката до водача.

Майкъл почнал да му споделя, че по тази улица стига до учебно заведение, само че водачът не му обърнал никакво внимание. В същото време той не усещал разлика, когато бил отвън тялото си. Струвало му се, че нищо не се е трансформирало, само че в това време почнало да го нервира това, че никой не реагира на него.

Изведнъж момчето чуло някой да го вика, погледнало тялото си и почнало да усеща, че го стяга. След това Майкъл пристигнал на себе си в болничното заведение.

Имал мозъчно разтърсване, счупена ключица, ребра и ръце. Майкъл имал и доста натъртвания и порязвания. Той съумял да оцелее, само че загатна за метода, по който напуснал личното си тяло, не го напускал през целия му живот.

На 17-годишна възраст той инцидентно вижда предаване, в което се споделя за прекарване покрай гибелта и споделя на майка си, че тъкмо това е претърпял по време на случая. Изненадващото в тази обстановка, е, че момчето не е забелязало никаква разлика, нито е усетило нещо, когато е напуснало тялото си.

След случилото се Майкъл е трансформирал отношението си към гибелта и живота. Започнал да схваща по-добре хората и споделя за това, че от време на време даже може да чете мислите на тези, с които поддържа връзка. Освен това той е спрял да изповядва всякаква вяра и има вяра, че погребалната промишленост е просто метод за бързо замогване.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР