Този мощен сироп бързо ще почисти белите ви дробове Ако

...
Този мощен сироп бързо ще почисти белите ви дробове Ако
Коментари Харесай

Този мощен сироп бързо ще почисти белите ви дробове

Този мощен сироп бързо ще почисти белите ви дробове

Ако желаете да почистите тялото си, изключително белите дробове, тогава този естествен сироп е за вас!

Хората бъркат, като считат, че единствено пушачите би трябвало да почистват белите си дробове поради високите равнища на никотин и катран, които вдишват, до момента в който пушат. Но в случай че човек не пуши, то той не е изложен на заплаха от замърсяване на белите дробове.

Но това не е по този начин!

Всички вдишваме разнообразни типове отрови, които се намират във въздуха, а количеството им става все по-голямо и тяхната токсичност се покачва.

Това домашно средство се подготвя въз основата на куркума, джинджифил, лук и мед, които имат ефикасни лечебни свойства за разчистване на белите дробове и други органи на нашето тяло, както и за попречване на някои болести като грип и понижаване на риска от заболяването на Алцхаймер, диабет, рак и други

Този домакински сироп е доста елементарен за подготвяне и потребление! Резултатите ще забележите доста скоро!

Необходими съставки за подготвяне на този сироп:

1 литър вода
супена лъжица настърган джинджифил
половин кг лук
две супени лъжици свеж лимонен сок
две супени лъжици куркума, 1/2 чаена лъжичка черен пипер
200 гр. мед

Вземете лука, обелете го и го нарежете на доста дребни късчета, след което ги сложете в тенджера и залейте с вода. Оставете да престои най-малко за един час.

Кипнете сместа и прибавете куркумата, черния пипер и джинджифила, оставете да ври в продължение на една минута, покрийте и оставете да престои, до момента в който се охлади изцяло.

Прецедете сместа и прибавете лимоновия сок и меда, разбъркайте добре с дървена лъжица. Прелейте сиропа в чист стъклен съд и го съхранявайте в хладилника.

Препоръчително е да консумирате по 1 супена лъжица сироп на празен корем и по 2 лъжици преди вечеря. Използвайте, до момента в който сиропът свърши, до тогава белите ви дробове би трябвало да бъдат изцяло чисти и ще забележите измененията в тялото си.

Какви са лечебните свойства на съставките в сиропа?

Лимонът е чудесно средство за детоксикация на тялото. Благодарение на неговите лечебни свойства, вие освен ще получите здрави бели дробове, само че и ще подобрите здравето на кръвта.

Джинджифилът е доста дейно средство, което се предлага да се употребява всекидневно, с цел да се отстраните токсините, които се съдържат в нашето тяло. Освен това, той може да стабилизира равнищата на глюкозата, холестерола и триглицеридите.

Куркумата е в действителност потребна за нашето здраве, поради питателните й субстанции, които ни оказват помощ да изгаряме мазнините, които се прилепват към стените на кръвоносните съдове и попречват кръвообращението. От друга страна, тя почиства цялото тяло за доста малко време.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР