Този мощен и скоростен модел се продава свободно в България

...
Този мощен и скоростен модел се продава свободно в България
Коментари Харесай

Все още няма наложена санкция за случая с тротинетката по магистралата

Този мощен и скоростен модел се продава свободно в България и всеки може да ги купи. Ускоряват от 0 до 100 км в час за 7 секунди.

Министерството на вътрешните работи още се чуди дали да санкции момичето, което беше снимано да кара електрическа тротинетка по автомагистрала и да изпреварва коли. На въпрос дали 21-годишната Емили Йорданова към този момент е глобена, пресцентърът на Министерство на вътрешните работи отговори на " Сега ", че по случая има формирана административна кореспонденция.

Самата Йорданова не отхвърля, че точно тя е на видеото, в което се вижда да се движи с висока скорост. По нейни думи клипът е сниман малко след Варна по Автомагистрала " Черно море ", допълват fakti.bg. Използвала тротинетката на другар. " Аз я взех, с цел да я тествам и желаех да опитвам автомагистралата и потеглих да карам и подвигнах оптимално 125 км/ч. Имам упоритост, в случай че се основат нови тротинетки, по тази автомагистрала да хвърча със 150 или с 200 км/час ", съобщи пред Българска национална телевизия момичето, като изясни, че се застъпва за правата на водачите на електрически тротинетки.

 

 

Въпреки отрицателните реакции от нейната постъпка, Емили Йорданова не счита, че е направила нещо неприятно. " Аз не върша нищо неприятно, тъй като аз не карам като някои пияни водачи или дрогирани. Ако глобата е 50 лв., не се тормозя, ще ги извадя и ще ги дам. Но тук е въпросът за какво би трябвало да ме глобяват като карам по разпоредбите на придвижването ", разяснява още тя. Според нея елетрическите тротинетки с избрана мощ могат да се записват като моторни транспортни средства, с цел да могат да се карат по главната пътна мрежа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР