Този моден сезон няколко бивши модела се върнаха на модния

...
Този моден сезон няколко бивши модела се върнаха на модния
Коментари Харесай

Кои актриси дефилираха в Лондон


Този фешън сезон няколко някогашни модела се върнаха на стилния подиум. А не щеш ли по време на Седмицата на модата в Лондон, където бяха показани сбирките есен-зима 2019, две актриси показаха вижданията на дизайнерите.

View this post on Instagram
Activist @rosemcgowan joined @viviennewestwood for her Autumn/Winter 2019 Ready-To-Wear show. Loud, proud and determined- this show got political as it had the guts to challenge consumerism at @londonfashionweek ON A CATWALK. #femininity #viviennewestwood #rosemcgowan #lfw #readytowear #londonfashionweek #politicalactivism #catwalk #runway #consumerism #fashion #models #actors #feminism #rosemcgowan #viviennewestwood

A post shared by Notes on Femininity (@notesonfemininity) on Feb 18, 2019 at 2:33am PST

Vivienne Westwood надали можеше да избере по-подходящ човек от актрисата-бунтарка Роуз Макгоун, която мина по подиума с надпис " ангел " на главата си, както и с облекла с изписани лозунги за независимост и народна власт.

View this post on Instagram
AW19 Look 11

A post shared by SIMONE ROCHA (@simonerocha_) on Feb 17, 2019 at 8:28am PST

Клое Севини пък се появи в по-романтичен тоалет по време на дефилето на Simone Rocha. Облечена в тюлена рокля в бяло и бебешко розово, актрисата призна, че в действителност не обича да се изявява в ролята на модел и даже рядко посещава като фен дефилетата. За Роша, която й е персонална другарка, е направила изключение.

View this post on Instagram
#walking @simonerocha_ @simonemingming #bootyblummers #flowerfaires

A post shared by Chloë Sevigny (@chloessevigny) on Feb 16, 2019 at 11:47am PST

" Следвах момичето пред мен и се надявах да не се спъна. Гледах да съм изправена, да съм спокойна и да не взимам дефилирането си прекомерно на съществено, " показа Севини.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР