Този модел влиза в общуването. Ревност изпитват хора с ниска

...
Този модел влиза в общуването. Ревност изпитват хора с ниска
Коментари Харесай

Смразяващи Разкрития За Зачестяващите Убийства На Жени В България

Този модел влиза в общуването. Ревност изпитват хора с ниска самокритика. Тези хора задействат защитно държание, и в случай че те биват атакувани се трансформират в зверове, както за самите себе си, по този начин и за близките ", сподели още той.

" Всеки един човек е подложен на тествания и душeвността може да се пропука. Тогава се случват неща като убийства на хора, които обичаме. Картината в българското семейство е на една битка за доминация. Можем да го избегнем, в случай че още в учебните заведения се ползват едни нравствени полезности на дребните деца ", добави по тематиката ​психологът Калин Гайдаров. „ Ние се намираме в обстановка, в която връзките са на първо място връзки на доминация, делене на финанси, отношение на владеене и власт. При това състояние издевателствата и злоупотребите могат да бъдат всекидневие ”, съобщи психологът.

„ Можем да се оправим с този проблем, в случай че тръгнем от надалеч – още от учебно заведение. Ако там се стартира една систематична смяна, насочена към въвеждане на нравствени полезности, образование и отговорност и оценяване на държанието на учениците, това би трансформирало цялостната картина. Така трендовете на принуждение, биха се трансформирали ”, добави Гайдаров. „ Насилието у дома – в случай че си постоянно обичай у дома, като метод на образование, то след години, в случай че мъжът ти стартира да те бие, ти към този момент си привикнал с това и стоиш и търпиш. Важно е, като има принуждение, жертвата просто да стане и да си тръгне ", сподели Димитър Илиев.

" Призивът ми е към институциите. Държавата би трябвало да контролира тези хора ", съобщи Илиев и добави, че и съгласно него, че смяната може да пристигна от образованието.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР