Toзи младеж има сериозен потенциал. Той забрани бурките в училищата

...
Toзи младеж има сериозен потенциал. Той забрани бурките в училищата
Коментари Харесай

Слави Василев: Десислава Атанасова не отговаря на изискванията за конституционен съдия

Toзи юноша има сериозен капацитет. Той забрани бурките в учебните заведения и върна повтарянето, за тези които не учат. Тези на пръв взор обикновени решения имат голямо алегорично и политическо значение за Франция. След като 34-годишен юноша има характера и силата да наложи такива решения във Франция, когато е на един доста сензитивен стадий от своето развиване, значи този човек има качества. Това съобщи политологът Слави Василев в ефира на ``Евроком`` за новия министър председател на Франция Габриел Атал.

``Неговият някогашен брачен партньор става министър на външните работи на Франция. Той е препоръчан, само че президентът е този, който има думата за състава на Министерския съвет``, добави още той.

``Трябва 15 години юридически стаж, а те споделят, че тя е честен човек. Очевидно напрежението в системата е доста огромно, с цел да могат да прокарат измененията в Конституцията. Те вкарват Десислава Атанасова, тъй като знаят, че огромна част от измененията в Конституцията са противоконституционни. Тя не дава отговор на изискванията``, сподели Василев във връзка с предлагането на ГЕРБ за парламентарен арбитър.

``Управляващите вършат каквото си желаят. Аз предлагам да закрием цирка. Те просто си поделиха страната. Хората одобриха, че това е обикновено. Медиите и публицистите насадиха, че не би трябвало да има служебни кабинети``, акцентира политологът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР