Този месец в онлайн магазина на Yettel в сила е

...
Този месец в онлайн магазина на Yettel в сила е
Коментари Харесай

Yettel предлага 15% отстъпка от редица смарт гривни в онлайн магазина си

Този месец в онлайн магазина на Yettel в действие е следващото атрактивно понижение на артикули.

То е ориентирано към всички сегашни и бъдещи клиенти на оператора и включва редица известни смарт гривни.

До 30 юни при направена поръчка и потребление на промокод SUMMER всички обозначени артикули, които не са част от други промоции на мобилния оператор, могат да бъдат закупени с 15% по-ниска цена.

Сред понижените гривни са голям брой модели на Xiaomi, Huawei, Honor, Samsung, Fitbit и други.

Най-голямо понижение в левова равноценност клиентите могат да получат с модел като FITBIT Inspire HR. Гривната е отлична за всички, които желаят да създадат смяна и да насочат задачите си за тегло и интензивности посредством следене на индикатори за осъществените дейности денем, изразходваните калории, качеството на сън и други

В понижението вземат участие и последните настоящи модели на XIAOMI като Redmi Smart Band Pro, Mi Band 6, Mi Band 5. Те оферират стилна и качествена разработка и добре работещи датчици, гарантиращи достоверността на регистрираните резултати.

Разнообразието от включени модели смарт гривни в понижението се добавя от HUAWEI Band 6, HONOR Band 6, HONOR Band 5, SAMSUNG Galaxy Fit2, както и от по-достъпните RIVERSONG Wave S Band и CANYON Ergonomic Fitness Band.

Умните гривни са отлича и по-достъпна опция на часовниците. Те оферират отлични фитнес функционалности, с които човек може да следи своите индикатори и да усъвършенства формата си, като за това не отделя огромна сума пари. След понижението от 15% и въвеждането на промокода моделите в промоцията са на суми сред 39.99 и 149.99 лева

Всички техни характерности, величина на екраните и външен тип можете да откриете тук.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР