Този месец ще бъде възстановителен, но съм заредена с положителна

...
Този месец ще бъде възстановителен, но съм заредена с положителна
Коментари Харесай

Звезда от “All inclusive“ скъса менискус при нелеп инцидент

Този месец ще бъде оздравителен, само че съм заредена с позитивна сила, написа Йоанна Начева в Инстаграм

Младата вяра на българското кино – актрисата Йоанна Начева – се озова незабавно във Военно-медицинската академия. Причината – разкъсан менискус при безразсъден случай.

Начева разгласява фотоси в персоналния си профил в Инстаграм от болничното легло във ВМА. „ Айдеее… като нова. Няма по какъв начин един менискус да ме спъне. Специални благодарности на доцент Русимов и целия му екип, които бяха извънредно благи и деликатни. Този месец ще бъде оздравителен, само че съм заредена с позитивна сила, самообладание и много филми за гледане ", написа тя.

23-годишната актриса стана извънредно известна с присъединяване си в комедийния сериал “All inclusive “, който и сега се върти в прайм тайма на Нова телевизия. Там тя играе ролята на Надя, щерка на Христо и Марияна, чиито функции се извършват надлежно от Ненчо Балабанов и Елена Атанасова, написа.

Когато се снима първия сезон на сериала, Йоанна Начева е едвам на 17 години и навършва пълноправие по време на фотосите. Действието се развива в комплекс „ Оазис “, а кино лентата е изработен по този начин, че около занимателния сюжет да прави скрита реклама на туристическия обект.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР