Този месец, по време на събитие в Лас Вегас, SAP

...
Този месец, по време на събитие в Лас Вегас, SAP
Коментари Харесай

SAP с две ключови технологични решения за подобряване на производителността


Този месец, по време на събитие в Лас Вегас, SAP разгласи две основни разширения за SAP® SuccessFactors® HCM Suite, които целят да опростят работното всекидневие на чиновниците в компании и да подобрят продуктивността им.

Новият цифров помощник за SAP SuccessFactors solutions употребява машинно образование и дава на всички чиновници опция за персонализирано преживяване, като ги насочва в предприемането на съответни дейности, въз основа на вербални или писмени въпроси или команди. Към момента работи единствено в бета версия за определена група от клиенти.

Дигиталният помощник учи и схваща това, което служителят търси, давайки му опция да открие нужната информация и да предприеме дейности през диалогичния интерфейс, без човешка интервенция. Може да се употребява от десктоп или мобилни устройства, като също по този начин е интегриран в платформи за взаимна работа, като да вземем за пример Slack и Microsoft Teams и се свързва безпроблемно с инструментите, които чиновниците към този момент употребяват всекидневно.

С помощта на цифровия помощник HR ръководителите към този момент могат да ползват образован и автоматизиран метод на работа, с цел да получават отговори и противоположна връзка от чиновниците, както и да слагат или извършват задания, свързани с HR. Така да вземем за пример, HR отделът може елементарно да даде по-бърз отговор на въпроси от страна на новоназначени чиновници, мениджърите могат да дефинират бонуси с лекост, а чиновниците могат бързо да вкарат направеното от тях време.

„ Бъдещето на HR приложенията е мобилно и интелигентно, и включва всички способи, по които можем да взаимодействаме с другите принадлежности – както документално, по този начин и вербално. Преодолявайки пропастта сред това по какъв начин чиновниците употребяват технологиите вкъщи и по какъв начин ползват нейните благоприятни условия на работното си място, нашият нов цифров помощник прави взаимоотношението с HR структурите елементарно, бързо и продуктивно “, сподели Президентът на SAP SuccessFactors Грег Томб.

Наред с цифровия помощник, SAP анонсира и напълно модифицирано Android приложение, в партньорство с Гугъл, както и отворена SAP SuccessFactors общественост, основана на специфични и лесни за потребление приложения, основани да се оправят с най-критичните въпроси, пред които са изправени HR експертите и бизнес водачите през днешния ден. С този метод SAP SuccessFactors събира на едно място разнообразни по величина организации – от огромни компании до стартъпи, с цел да сътвори „ лесни решения за огромни проблеми “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР