Този медал искам да го посветя на абсолютно всички българи!

...
Този медал искам да го посветя на абсолютно всички българи!
Коментари Харесай

Кирил Милов: Посвещавам медала на всички българи!

Този орден желая да го посветя на безусловно всички българи!

Това съобщи европейският първенец по битка от Будапеща при завръщането си в България, съобщи кореспондент на БГНЕС. "Чувството е неописуемо! Бях последна среща от шампионата и да чуем химна преди закриването, беше неповторимо. Когато стъпиш на стълбичката, разбираш, че всичкия този труд и ограничения през годините са си заслужавали ", сподели още той.

"Надявам съм да съм образец за младите. Пожелавам им да не се отхвърлят от фантазиите си и да ги преследват до край, тъй като един ден могат да станат действителност ", продължи Милов. "В Будапеща станах втори на Световно, взех квота за Олимпийските игри. Имам възприятието, че това е късметлийският ми град. Дълго чакана купа. Много труд доста лишаване, само че се веселя, че съумях. Сега ще съм двойно-по-мотивиран да упражнявам и да реализирам нови върхове ", показа борецът ни.

"Нямаше ги руснаците, само че всички страни упражняват, подвигат равнището и е доста мъчно. Радвам се, че не им отстъпваме и взехме толкоз доста медали. След финала благодарих на Господ и си споделих: "Успях! ", разкри Милов. Той беше запитан по-какъв метод се е отразил на тима фактът, че не са взимали заплати, поради неналичието на подписан контракт с министерството: "Доста беше мъчно, тъй като в актуалния свят без пари не става. Мобилизирахме се. Трябва да благодаря на господин Гриша Ганчев и господин Данаил Ганчев, които ни оказват помощ по всевъзможен метод ", приключи европейският ни първенец.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР