Кирил Милов: Посвещавам медала на всички българи!

...
Този медал искам да го посветя на абсолютно всички българи!
Коментари Харесай

Този медал искам да го посветя на абсолютно всички българи! Това заяви европейският шампион по борба от Будапеща при завръщането си в България, предаде репортер на БГНЕС. "Чувството е неописуемо! Бях последна среща от първенството и да чуем химна преди закриването, беше уникално. Когато стъпиш на стълбичката, разбираш, че всичкия този труд и лишения през годините са си заслужавали", каза още той.
Кирил Милов.
"Надявам съм да съм пример за младите. Пожелавам им да не се отказват от мечтите си и да ги преследват до край, защото един ден могат да станат реалност", продължи Милов. "В Будапеща станах втори на Световно, взех квота за Олимпийските игри. Имам чувството, че това е късметлийският ми град. Дълго чакана титла. Много труд много лишение, но се радвам, че успях. Сега ще съм двойно-по-мотивиран да тренирам и да постигам нови върхове", сподели борецът ни.

"Нямаше ги руснаците, но всички държави тренират, вдигат нивото и е много трудно. Радвам се, че не им отстъпваме и взехме толкова много медали. След финала благодарих на Господ и си казах: "Успях!", разкри Милов. Той беше попитан по-какъв начин се е отразил на отбора фактът, че не са взимали заплати, заради липсата на сключен договор с министерството: "Доста беше трудно, защото в съвременния свят без пари не става. Мобилизирахме се. Трябва да благодаря на г-н Гриша Ганчев и г-н Данаил Ганчев, които ни помагат по всякакъв начин", завърши европейският ни шампион. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР