Този март законът за привличане на мислите ще бъде много

...
Този март законът за привличане на мислите ще бъде много
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за март 2022

Този март законът за привличане на мислите ще бъде доста настоящ

Според него всеки от нас е кадърен да промени живота си единствено с мисълта за най-хубавото и с нашата убеденост. Започва нов стадий от живота, в който можете да опитате да вършиме това, което сърцето ви желае. Най-важното е да не забравяте за отговорностите и неотложните въпроси.

Овен

Овенът би трябвало да направи детайлно обмисляне на всичко, което е допустимо. През първия месец на пролетта е доста значимо да следвате проектите, без да рискувате. Така че шансът няма да отиде на никое място. Ще има повече благоприятни условия, по-малко нерви. Овенът ще би трябвало да се запознае със защитните техники, с цел да се изправи сполучливо против неприятни хора. Това е доста значимо, тъй като през март може да имат доста завистници, изключително в случай че имат триумф в любовта и финансовата сфера. С една дума, Овенът би трябвало да следи през всичките седем дни.

Телец

Телците са измежду най-безпринципните знаци, които са подготвени на всичко в името на задачата. През март този метод към бизнеса няма да е най-хубавият. Факт е, че за своята безсъвестност Телецът може да получи наказване от Вселената под формата на кармични задължения. За тези хора е значимо да не се занимават с проблеми и да мислят „ в ярки цветове “. По отношение на другите би трябвало да станете малко по-позитивни и спокойни. Астролозите поучават да се помогне на нуждаещите се, тъй че нощните светила да виждат тази добрина и да дадат още повече шанс.

Близнаци

В началото на пролетта Близнаците ще се оправят с шанс и въодушевление, само че през март могат да зародят неприятни обстановки, които да изгонят Близнаците от себе си. Три елементарни техники ще им оказват помощ да се успокоят бързо. Най-голяма възможност за отрицателни събития ще бъде от 10 до 13 март - в първите дни след прекосяването на Меркурий в знака на Риби. Спадът на силата на тази планета ще докара до огромни проблеми с настроението и взаимоотношенията. Връзките на дълги дистанции са изключително тежко наранени. Ще би трябвало или да ги завършите, или да бъдете търпеливи, с цел да оцелеете в неволи.

Рак

Планетите и звездите задействат мощните качества на Раците. През март тези хора ще бъдат на коне и ще могат да трансформират живота си по метода, от който самите те се нуждаят. Положителните настройки за всеки ден ще ви оказват помощ да привлечете повече триумф. Също по този начин ще бъде доста потребно да поддържате връзка с забавни, значими, умни хора. Астролозите поучават Раците да одобряват по-лесно работата и делата. Да, желая повече пари и самопризнание, само че освен това е благополучие. Понякога можете просто да се движите по течението. Основното нещо в този момент е да вършиме това, което желаете, а не това, което е належащо.

Лъв

Лъвовете стартират интервал, когато е допустимо и даже належащо да се схване непозната мъдрост, да се научи нещо от други хора. В тази връзка специалистите на уеб страницата dailyhoro.ru ви поучават да прочетете 10 съвета от Ошо за привличане на благополучие. Възможно е в работата и в бизнеса за Лъв да стартира пробивно време. Използвайки хитри комбинации и комплицирани придвижвания, те ще могат да усилят приходите, да изпълнят живота си с триумф. Благоприятни през март ще бъдат покупките, само че единствено до 9-ти в това число. Ще бъде допустимо да се възобновят разноските от към двадесети, когато силата на Меркурий в Риби се уталожи.

Дева

Девите може да имат малко безпорядък в живота си, само че това се „ лекува “ от четири съществени техники за ръководство на силата. Също по този начин, в опит да се реализира непоклатимост и предсказуемост на всичко, което се случва в близост, ще бъде потребно да се вслушаме в гласа на разсъдъка, а не на интуицията. Шестото възприятие на Девите ще отслабне през март, само че това няма да им попречи да запазят или усилят финансовия си триумф, ставайки по-привлекателни за противоположния пол. Астролозите поучават да запомните, че отдаването на скептицизъм ще лиши Девата от шанс и харизма. Хората не желаят да поддържат връзка с тези, чиято чаша е полупразна.

Везни

Астролозите имат вяра, че удобен и ярък март може да донесе на Везните доста шанс, нови благоприятни условия и позитив, само че би трябвало да платите за всичко. Вероятно ще се появят събития и хора, които ще изнервят и нервират Везните. Седем потребни ежедневни навика ще спасят нервите на представителите на този знак. Астролозите поучават да помагате на другите в решаването на техните проблеми, само че не упорствайте, в случай че не последват въодушевен отговор, признателност. Много удобен миг чака мъдрите и спокойни Везни.

Скорпион

Месецът ще се окаже сполучлив и работлив, само че астролозите считат, че неприятните хора ще бъдат привлечени от Скорпионите като магнит. В тази връзка е значимо представителите на този знак да се научат да разпознават хора с неприятна сила. Перфектните хора не съществуват, тъй че даже околните от време на време предизвикват неприятности и скапват настроението. Астролозите имат вяра, че за това би трябвало да им бъде простено и да не натрупат възмущение в себе си. Често незадълбочено проучваме хората към нас, само че при по-внимателно разглеждане може да се открият дефекти във всеки. Това не е неприятно и Скорпионите просто би трябвало да го одобряват.

Стрелец

Най-трудното време за Стрелците през март е началото на месеца. Нощните светила ще се опитат да дебалансират тези хора, само че четири метода за ръководство на прочувственото положение ще оказват помощ за възобновяване на хармонията. Що се отнася до финансовия бранш и работата с бизнеса, тук астролозите предлагат никога да не фалирате. Рисковете и приключенията несъмнено няма да доведат до положително, само че спокойна и премерена работа е това, от което се нуждаете. Бавността и вярната отмора са идеални препоръки за хората от този знак.

Козирог

Козирозите през март би трябвало да извърнат внимание на здравето си и положението на чакрите си. Най-вероятно този месец ще бъде доста динамичен и не напълно същият, какъвто си го представяха представителите на този знак. Още в самото начало на пролетта Козирозите може да бъдат обхванати от известна раздразнителност. Няма потребност да се страхувате от нови неща и събития. Те ще донесат не проблеми, а нови благоприятни условия. Основният източник на наслада, обратно на предразсъдъците на тези хора, ще бъде общуването. Много хора ще могат да научат нещо значимо и забавно от тях.

Водолей

Водолеят стартира време, когато негативната сила може елементарно да се трансформира в позитивна. Всеки поврат в живота в последна сметка ще бъде сполучлив, даже на пръв взор да не наподобява по този начин. Необходимо е да се удря, до момента в който желязото е горещо, да се работи интензивно и бързо. В любовната сфера важат същите правила като във финансовата. Ако харесвате някого, би трябвало да действате неотложно. Астролозите поучават Водолеите да признаят възприятията си и да не се опасяват да приказват намерено за своите стремежи и благосклонности.

Риби

Рибите са изобретателни хора, само че нощните светила през март ще изгубят малко силата си, тъй че борбеният дух ще изчезне. Три ритуала ще оказват помощ да го върнете, с цел да разсъните креативното начало. В любовната сфера са вероятни разтърсвания при започване на месеца. Трудно е да се реши мащаба на проблемите, само че те несъмнено ще зародят. Самотните Риби ще бъдат минимум обезпокоени от отрицателните страсти. Тези хора ще могат да съсредоточат цялото си внимание върху работата и да не вземат решение нещата с никого. Март е времето на Рибите, които знаят по какъв начин вярно да разпределят целите.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР