Този мъничък ноутбук може да влезе в ролята и на

...
Този мъничък ноутбук може да влезе в ролята и на
Коментари Харесай

One Mix 3S – мечтаният джобен компютър за всички нужди

Този мъничък ноутбук може да влезе в ролята и на таблет, с помощта на йога дизайна и сензорния екран, и не прави компромис с продуктивността

Джобният компютър One Mix 3S може да се употребява еднообразно добре и като ноутбук, и като таблет

Смартфонът измести преносимия компютър в развлеченията и връзките, само че когато става въпрос за работа, компютърът към момента няма опция. Единствената алтернатива тук е от каква подвижност се нуждаем и можем да си позволим, с цел да останем продуктивни и ефикасни. Защо не един джобен компютър, в случай че той е кадърен да прави всичко, което ни належащо в бизнес всекидневието ?

Именно такова устройство е One Mix 3S Yoga Pocket Laptop – джобен ноутбук-таблет с доста висока резолюция, мощен процесор, издръжлива батерия, сигурност с пръстов отпечатък и модерни интерфейси за връзка и свързване с други устройства. Моделът се предлага сега в промоционална акция на световния онлайн магазин GeekBuying, в границите на която всеки покупател на компютъра ще получи като подарък разнообразни аксесоари, включително безжични слушалки, мишка, калъф и други

Писалката прибавя потребна функционалност към One Mix 3S

Защо този компютър може самоуверено да се назова мечтанията джобен районен съд? Първо, той в действителност е с джобни размери, като това не е за сметка на продуктивността и функционалностите. Можете да го носите на всички места, без да ви пречи – тежи единствено 650 грама и има размери 204x129x14,9 мм. Второ, съчетава функционалности на ноутбук и таблет, с помощта на така наречен йога дизайн, която разрешава приплъзване на сензорния екран на 360 градуса. Трето, батерията на преносимия компютър ще ви обезпечи работа в продължение нацяло денонощие. Важни за деловия консуматор са също съществуването на Windows 10 и скенер на пръстов отпечатък.

Но да разгледаме по-подробно параметрите на One Mix 3S Yoga Pocket Laptop. Компютърчето разчита на продуктивен процесор – двуядрен Intel Core M3-8100Y, Dual Core с оптималната тактова периодичност 3,4GHz (за моделите Black) или двуядрен Intel Core i7-8500Y (за моделите Platinum), с вградена Intel HD графика, с цел да отговори на потребностите даже на геймъри и дизайнери. Нещо повече, мощният CPU е допълнен от бърза памет с значителен размер – 16GB RAM DDR3 и 512GB PCI-Е SSD, на което могат да завидят и потребителите на някои десктоп конфигурации.

One Mix 3S се предлага с конфигурирана операционна система Windows 10

Ще останете сюрпризирани от качеството на екрана. Той е 8,4-инчов IPS, само че макар дребния си размер предлага доста висока резолюция 2560х1600 пиксела за съвършено гледане на видео, за игри и сърфиране в уеб, както и за професионални приложения със стилуса, който се предлага към джобния районен съд и е кадърен да разпознае 4096 равнища на напън. Екранът е сензорен, тъй че компютърът може да се употребява и като таблет, включително в комфортния режим „ палатка ”.

One Mix 3S Yoga Pocket Laptop ще ви впечатли и с издръжливата си батерия. Тя е с потенциал 8600 мАч и може да обезпечи самостоятелна работа на компютъра в продължение на едно денонощие, съгласно уверенията на производителя. Нещо повече, можете да зареждате „ йога ” компютъра освен от електрическата мрежа, само че и от компактна външна батерия, която нормално се употребява за смарт телефони, плейъри и други джаджи, само че не и за обичайни преносими компютри.

One Mix 3S в ролята на таблет и по-конкретно в режим “палатка”

Ако сте бизнес консуматор, няма по какъв начин сигурността да не е приоритет в работата ви на фона на непрекъснатите опасности от приключване и кражба на скъпи данни. Е, и в това отношение джобният районен съд на One Notebook няма да разочарова. Той е оборудван със скенер за пръстов отпечатък, който прибавя надеждна отбрана на достъпа към общоприетите благоприятни условия на операционната система Windows 10, с която се предлага ноутбукът. Сканирането на пръстовия отпечатък в действителност може да ви избави от неудобството да ползвате ключова дума за достъп до компютъра си.

Не очаквайте нещо да ви липсва във връзка с връзките. One Mix 3S Yoga Pocket Laptop идва с всичко належащо за актуалния цифров бродяга. Компютърчето идва с един порт USB 3.0 и един реверсивен Type-C, безжични модули Wi-Fi (двубандов 2.4G и 5G) и Bluetooth 4.0, слот за microSD карти, гнездо за слушалки и изключително скъпия интерфейс Micro HDMI. Ценен, тъй като можете просто да свържете джобния районен съд към външен екран или тв приемник и да се възползване в от преимуществата на огромния екран – да вземем за пример, да извършите презентация при клиенти.

Част от предложенията на One Mix 3S включват подарък – набор от аксесоари

Джобният компютър може да се купи от GeekBuying на разнообразни цени, според от процесора и модела (Black и Platinum), както и от набора аксесоари, предлагани като подарък. Купони за отстъпка, обезпечени от онлайн магазина, понижават сензитивно цената. Ето и предложенията:

One-Mix-3S Core M3-8100Y Black цена: $869,99 ваучър: Onemix3SB

One-Mix-3S Core M3-8100Y Black + Pen цена: $899,99 ваучър: Onemix3SP

One-Mix-3S Core i7-8500Y Platinum цена: $1176,99 ваучър: Onemix3SPT

One-Mix-3S Core i7-8500Y Platinum Gift-Set-4 цена: $1319,99 ваучър: 3QPUIZ8N

One-Mix-3S Core i7-8500Y Gift-Set-3 цена: $1289,99 ваучър: 3QPUNBXE

One-Mix-3S M3-8100Y Gift-Set-2 цена: $915,99 ваучър: 3QPUREBG

One-Mix-3S M3-8100Y Gift-Set-1 цена: $885,99 ваучър: 3QPULHKA

Всички поръчки се доставят до България гратис с DHL Economy, в границите на 5 до 10 работни дни, прецизира онлайн магазинът на уеб страницата си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР