Този мач не е като никой друг. Трябва да признаем,

...
Този мач не е като никой друг. Трябва да признаем,
Коментари Харесай

Супершоуто е факт: Джокович - Надал на 1/2-финалите в Париж

" Този мач не е като никой различен. Трябва да признаем, това е най-голямото предизвикателство за всеки тенисист: да играеш на клей против Рафа - на неговия корт, на който е постигнал толкоз триумфи в кариерата си, в заключителната фаза на Големия шлем... Няма по какъв начин да е по-сериозно. "

Това показа международният №1 Новак Джокович, откакто се класира за 1/2-финалите на " Ролан Гарос " и обезпечи на почитателите мечтания суперсблъсък с 13-кратния първенец Рафаел Надал. За да преодолее V кръг, сърбинът трябваше да постави изключителни старания против поставения под №9 Матео Беретини и в последна сметка надви в четири сета - 6:3, 6:2, 6:7 (5), 7:5 след 3:28 ч. борба на централния корт " Филип Шатрие ".

По-рано през вчерашния ден Надал също загуби сет, само че приключи безапелационно против №10 Диего Шварцман - 6:3, 4:6, 6:4, 6:0 за 2:45 ч. За Краля на клея това ще е 14-о присъединяване на 1/2-финалите в Париж, като при всяко от предходните си достигания до тази фаза той непроменяемо печелеше купата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР