Този кратък филм показва всичкия цинизъм на американските и европейски

...
Този кратък филм показва всичкия цинизъм на американските и европейски
Коментари Харесай

Руски журналисти: Вижте с какъв цинизъм американски и еврейски лобисти причиняват рак на милиони!

Този къс филм демонстрира всичкия цинизъм на американските и европейски лобисти Разследване на съветски публицисти демонстрира жестоката истина за месото, което ядем всеки ден и което ни трови. Търговците сами знаят формулата - цветът продава! Заради това производителите не се двоумят да му предадат добър тип, без значение, че ще навреди на човешкия организъм. За тях обаче няма проблем, тъй като им носи облаги, написа flagman.bg. Във кино лентата се споделя по какъв начин през 2015 година здравна организация прибавя продукта в листата на неподходящите артикули, защото в ДНК-то се съдържа вещество, което може да развие рак.

Проведени са голям брой акции, с цел да бъде отхвърлен рискът, макар че това ще повлияе на продажбите. Играта обаче не по разпоредбите се трансформира в обикновено нещо.

Фирма, която създава месо, твърди, че нищо не крие по време на фабричното пакитиране на продукта. Месото се нарязва по специфичен метод и се получава нежни розови части, в кръгла форма. Машина обаче прибавя специфичен разтвор към месото, който съдържа характерен детайл. При заводското произвеждане се прибавя соли и натриев нитрат, прочут като Е250.

Натриевият нитрат усилва срокът на валидност на продукта, защищава от бактерии и придава пресен вкусен цвят и усет на месото. Именно по тази причина цветът му е розов, а не кафяв, защото покупателността пада.

Проблемът обаче е, че натриевият нитрат въздейства на здравето. Съществуват съмнения, че добавките могат да способстват за развиване на тежък рак. След като излиза наяве, че химическия развой оказва въздействие на здравето на индивида, в Холандия стартират да изследния, потвърждават, че химическият детайл води до мутиране на клетките и до развиване на рака.

Направен е опит в границите на 15 дни, при който се открива, че поради месото, съдържащо натриев нитрат, индикаторите в тялото на индивида се усилват няколко пъти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР