Този, който се опита да смени г-жа Фандъкова, ще загази,

...
Този, който се опита да смени г-жа Фандъкова, ще загази,
Коментари Харесай

Петър Николов, ГЕРБ: Този, който се опита да смени г-жа Фандъкова, ще загази


Този, който се опита да смени госпожа Фандъкова, ще загази, зарече се Петър Николов в отговор на заканата на водача на Политическа партия кметът на София да бъде заменен.

" Продължаваме промяната " завоюваха тези избори и от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили ще дадем три месеца приемливост, сподели в предаването " Седмицата " по Дарик радио депутатът Петър Николов.

Водещата партия в нашата коалиция е ГЕРБ и не виждам да бъдем безкомпромисна съпротива, акцентира Николов, в отговор на въпрос дали ще бъдат тъкмо такава съпротива.

Този, който се опита да смени госпожа Фандъкова, ще загази - по този начин Николов разяснява думите на Кирил Петков, който също бе посетител в че е време кметът на София да бъде заменен. Тежки институционални рецесии предвижда още Николов, тъй като съгласно него поръчките се за промяна на основния прокурор, на кмета на София.

Ако Бойко Рашков остане вътрешен министър, това ще е една от най-големите неточности на новото ръководство, акцентира още Петър Николов.

Той уточни, че има вътрешно разединение в партиите на смяната и е допустимо в течение на времето това да докара до проблеми в политиката на новото ръководство.

Големият проблем на ГЕРБ е промяната на поколенията, акцентира Николов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР