Този, който прощава, е само Господ и народът. Така и

...
Този, който прощава, е само Господ и народът. Така и
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ГЕРБ-СДС ще внесат проектозакон, с който да се намали цената на горивата

" Този, който прости, е единствено Господ и народът. Така и в нашата и във вашата вяра. Последните месеци берем плодовете от ръководството на Бойко Рашков - пияни и дрогирани “,. Това съобщи водачът на Бойко Борисов в село Малък Поровец, което посети незабавно след визитата си в Германия на конгреса на Християнсоциалния съюз (ХСС).

" Светът е разграничен на две - против Русия и за Русия. Ние постоянно сме били уравновесени, само че в този момент нашата позиция е ясна - за Украйна. Първо беше Запорожие, в този момент се заприказва за нуклеарна мръсна бомба. За нас е еднообразно неприятно каквото се случи там. Агресор с бездейност не се стопира “, акцентира Борисов.

" Всички със спотаен мирис чакат България да има държавно управление. Няма да мине доста дълго време даже и стоманата, която не е създадена със зелена сила, ще има тежки мита. Това, което бяхме постигнали - водеща мощ, мост сред Турция и Европа, в този момент го загубихме. Видяхте Ердоган какво писмо ни изпрати като приветствие ", уточни водачът на.

" Българският парламент за първи път има български мохамеданин отпред. И тези, които говореха, че в, че ще ви прекръстим и изселим, а ние единствено строим джамии и ви оказваме помощ. Надявам се повече с тази нечиста сделка в Делиормана и в така наречен смесени региони, доста ви благодаря! Много съм разчувстван от това, което направихме. Ще направя всичко допустимо, повярвайте ми, да има постоянно държавно управление “, разгласи Борисов.

" Сега слушам приказки, че нямало с първия, а с втория. Ако доста се обичахме, щяхме да сме в една партия. Призовавам да се приказва за държавно управление преди да се раздадат мандатите. Няма по какъв начин да ни бъде отказано в нашия мандат да бъде направено държавно управление и тези по-късно да чакат да имат поддръжка от нас “, продължи той. " Няма по какъв начин да подкрепим Киро и Асен и да продължат да вкарват корупционни схеми като " Джемкорп “, безапелационен бе Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. 

Борисов съобщи, че в понеделник от ще внесат проектозакон, с който от " Лукойл “ да върнат 1 лева, за който от партията приказват, че се взима от всеки.

" Това съм приказвал в Бавария - да дойдат цели фабрики, които напущат зоните на спорове. И ние би трябвало да имаме държавно управление, което да им построи Индустриални зони, вода да се прекара, ток “, съобщи Борисов.

“Ще направя всевъзможни отстъпки, само че това ще стане преди първия мандат “, още веднъж сподели Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

„ Две години нищо в инфраструктурата на страната, що не ни демонстрираха по какъв начин се строи? Един метър няма за две години, единствено си чешат езиците. Нали щяха да връщат пари? Колко са изхарчили няма да се върнат “, обърна се към " Промяната “ той.

" Благодаря на Корнелия Нинова, тя позволи възела ръководител на Народното събрание. Щеше да се разпадне Народното събрание на третия ден. Какво ли не сме си говорили с нея “, обърна се към соцлидерката Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР