Този конфликт ще бъде един повод за още по-бърза консолидация

...
Този конфликт ще бъде един повод за още по-бърза консолидация
Коментари Харесай

Хампарцумян за атаката на Иран срещу Израел: Конфликтът ще бъде един повод за още по-бърза консолидация на западния свят

Този спор ще бъде един мотив за още по-бърза консолидация на западния свят. Това сподели за Нова телевизия банкерът Левон Хампарцумян във връзка офанзивата на Иран против Израел. 

„ Икономическите последствия ще бъдат измерени от една страна с евентуалните опустошения. Но ще има и нарушение на комерсиалните вериги за доставка, които минават в региона на Персийския залив. Този спор ще бъде един мотив за още по-бърза консолидация на западния свят, към който и ние принадлежим - с проекти за реиндустриализация, съкращаване веригите за доставка, произвеждане на отбранителни системи против тези дронове и балистични ракети. Тоест влизаме в един по-напрегнат интервал, само че парадоксално той може да докара и до по-бърз промишлен и стопански напредък ", уточни Хампарцумян.

„ Войните подтикват софтуерното развиване. Имахме един интервал, в който мислехме, че светът е подреден един път и вечно през 90-те години. Ами не, не е. И ще би трябвало, за жалост, да си застанем зад метода на живот, който по никакъв начин не е неприятен, може би е най-хубавият в света, само че ще би трябвало да го защитим ", акцентира Хампарцумян.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР