Този кадър от 1957 г. става една от най-коментираните теми

...
Този кадър от 1957 г. става една от най-коментираните теми
Коментари Харесай

София Лорен разкри историята зад скандалната снимка с Джейн Мансфийлд

Този кадър от 1957 година става една от най-коментираните тематики в света на киното в края на 50-те години на предишния век. Новоизгрялата София Лорен таман си е спечелила звезден статус в Европа и по тази причина е най-фотографираната актриса на Фестивала в Кан през 1955 година

Две години по-късно тя попада на празненство в Бевърли Хилс, замислено като формалното посрещане на младата италианска звезда в Холивуд. Но Джейн Мансфийлд, много по-дръзката й американска колежка и съперница за вниманието на публиката, взема решение да й открадне събитието по не изключително изтънчен метод – с несъразмерно дълбокото си за това време (а може би и днес) деколте.

Неотдавна в изявление за “Ентъртейнмънт Уийкли ” София Лорен показа, че, да, в този миг си е мислела тъкмо това, което е изписано в извърнатия й встрани взор.

“Парамаунт ” проведоха банкет за мен. Всички от киното бяха там, беше необикновено. И тогава дойде Джейн Майнсфийлд – пристигна последна. Точно този миг за мен беше удивителен... Насочи се право към моята маса. Знаеше, че всички ни гледат. Седна. И беше съвсем... Вижте, просто погледнете фотографията. Къде е погледът ми? Зяпам зърната й, тъй като си мислех, че ще изпаднат в чинията ми! На лицето ми е изписан боязън! Бях ужасена, че всичко ще се изсипе от роклята й и – взрив! – ще се разпилее по масата. ”Лорен изяснява, че въпреки по-късно да е прекарала прелестно вечерта с Мансфийлд във взаимни усмивки и приказки, мозъкът й е останал в роклята й: “Не, не... Може да има и други фотоси, само че това е Снимката! Тази демонстрира всичко както си беше. Това е единствената фотография. ”

Актрисата, която досега се е снимала в над 90 кино лентата и има два “Оскара ”, споделя, че доста пъти са й желали подпис върху тази фотография – и постоянно отхвърля. “Никога не го върша. Не желая да имам нищо общо с това. А и от почитание към Джейн Мансфийлд, която към този момент не е сред нас. ”
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР