Този изненадващ факт не учудва жителите на свещената планина. За

...
Този изненадващ факт не учудва жителите на свещената планина. За
Коментари Харесай

В Атон Няма Рак, Средната Възраст На Монасите Е 94 Години! Ето Как Гонят Коварните Болести, Лесно Е!

Този неочакван факт не учудва жителите на свещената планина. За да са здрави, с цел да имат отлична физическа и психическа форма, им оказва помощ специфична диета. Планинските хора в Света гора са лишени от нездравословни, цялостни с нездравословни мазнини храни. Това е отлична профилактика на всички типове тумори. Монасите не ядат месо, само че диетата си разнообразяват с риба и сирене (козе, овче, краве). Почти всичко създават сами. Много значим е обстоятелството, че множеството от монасите прекарват времето си във физическа работа навън – отглеждат зеленчуци и плодове, грижат се за домашните животни и събират билки. Маслиновата горичка им дава отлични плодове. Монасите ги събират ръчно и създават най-хубавия зехтин в региона. Техен специалитет е билковия зехтин, с който овкусяват огромна част от суровите ястия, които похапват. Превенция на страшните заболявания – по какъв начин живеят дълголетните монаси от Света гора?

Ето техните правила:

1. Избягвайте стресови обстановки, суетност, напразни паники и яд. Очистете душата си. Спокойната душа и чистата съвест са най-хубавите лечители.

2. Всеки път, когато имате опция, излезте отвън града. Идете в планината и постойте, въпреки и няколко часа единствено, в гората.

3. Постепенно се откажете от консервирани, модифицирани храни, които се продават в магазините. Не яжте колбаси, не купувайте шоколад. Лесно е сами да си забъркате нещо сладко. Монасите в Света гора съвсем не купуват захар. Кафето подслаждат с мед, а компотите са натурални.

4. Три пъти в седмицата (понеделник, сряда и петък) спазвайте непоколебим пост. Това вършат целогодишно монасите от Атон.

5. Отделете няколко часа дневно за спорт или физически труд.

6. Опитайте се да сложите нещата в ред в интимния живот. Намалете броя на половите актове за 3-4 на месец.

7. Откажете се от нездравословните привички, като алкохол и тютюнопушене. Пийте алено и бяло вино, което сами сте създали или най-малко сте сигурни в произхода му. Такава е философията за живота на монасите от Атон – елементарна, само че ефикасна. Никой не ви кара да сложите расо. Опростете живота си, изчистете го от нездравословни храни и мисли и бъдете щастливи.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР