Този изключителен модел грабва окото с разкошен FHD+ екран, има

...
Този изключителен модел грабва окото с разкошен FHD+ екран, има
Коментари Харесай

Xiaomi Mi 9 SE – мечтаният смартфон на неустоима цена

Този извънреден модел сграбчва окото с луксозен FHD+ екран, има невероятна тройна съществена камера и осемядрен топ процесор Snapdragon

Xiaomi Mi 9 SE е стилен, тъничък и лек, с преливащ цвят на корпуса

Брандът Xiaomi се радва на фанатична поддръжка по целия свят, като смарт телефоните на компанията като че ли имат най-голяма заслуга за това усещане, защото са и най-популярният артикул на пазара. Xiaomi прави смарт телефони с флагмански качества на цените на междинен клас устройства, а моделът Xiaomi Mi 9 SE въплъщава този метод.

Със своите характерности Xiaomi Mi 9 SE е мечтаният смарт телефон на цена, която мъчно ще намерите при конкурентни устройства. Глобална версия на модела се предлага сега за $359,99 в онлайн магазина Geekbuying в настройка с 6GB оперативна памет и 128GB непрекъсната памет, а осъществяването е със наследник цвят на корпуса. Налични са и разновидности в черно и други конфигурации на паметта.

AMOLED дисплеят с диагонал 5,97 инча поддържа резолюция FHD+ 2340×1080 пиксела

Първото усещане от смарт телефона, несъмнено, е дисплеят. А той е удобен – AMOLED с диагонал 5,97 инча и резолюция FHD+ 2340×1080 пиксела, което значи компактност 432 ppi (пиксела на инч). Дисплеят е безрамков, със съответствие екран-тяло 90,47% и с отрезка в горната част за предната камера. Xiaomi акцентира индикатори като 103,8% покритие на цветовата гама NTSC, бляскавост 600 нита и контрастност над 60000:1.

Същевременно, с помощта на елегантното си осъществяване, Xiaomi Mi 9 SE е стилен колкото 5,1-инчов смарт телефон и тежи единствено 155 грама! Предното стъкло с 2.5D извивка е в синергия със задния стъклен панел с преливащи се цветове. Интегрираният в екрана скенер на пръстов отпечатък форсира отключването на смарт телефона с 25%, с помощта на оптичен модул от ново потомство.

Основната камера е тройна: 8MP+48MP+13MP, съпроводена с двойна мълния

Моделът впечатлява с удивителна съществена камера – тя е тройна: 8MP телефото модул, Sony датчик 48MP с широкоъгълни лещи и 13MP модул с ултра-широкоъгълни лещи, наред с двойна мълния. С нея ще вършиме изключителни фотоси даже нощем, които можете да разкрасите с AI резултати. В допълнение, имате и предна 20-мегапикелова селфи камера.

Xiaomi Mi 9 SE е високопроизводителен смарт телефон, първият, който се възползва от мощта на осемядрения процесор Snapdragon 712 на тактова периодичност 2,3GHz и графичен блок Adreno 616 GPU. Допълнен от LPDDR4x оперативна памет и UFS 2.1 флаш сторидж, процесорът ще обезпечи безкомпромисна продуктивност при мултитаскинг с всевъзможни приложения, музика, видео и игри, като в последния случай е планувано и турбо гейминг ускоряване със специфични функционалности за е-спорт.

Екранът е с присъщото за модерните смарт телефони изрязване в горната част

Смартфонът е отличен и в връзките. Освен поддръжката на всички генерации мобилни мрежи – 4G, 3G и 2G, моделът включва безжични модули Wi-Fi и Bluetooth, GPS и Glonass, а също по този начин поддържа NFC и инфрачервена връзка. Налични са два слота за сим карти, както и реверсивен USB Type-C порт, аудио излаз, микрофон и вграден представител.

Xiaomi Mi 9 SE предлага удобството на потребителски интерфейс MIUI 10 с многоезикова поддръжка, включително български. Батерията с потенциал 3070 mAh поддържа смарт телефона до 2-3 дни в стендбай с едно зареждане. В комплекта на устройството са включени Type-C кабел, игла за сим картите, калъф, захранващ адаптер и управление за потребителя.

Xiaomi Mi 9 SE първи в промишлеността употребява осемядрения процесор Snapdragon 712

Можете да купите този превъзходен смарт телефон тук: Xiaomi Mi 9 SE – на цена от $359,99 сега за настройка с 6GB оперативна памет и 128GB флаш сторидж, в наследник цвят.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР