Този истински плейбой с благороден профил, чувствени устни и пронизващ

...
Този истински плейбой с благороден профил, чувствени устни и пронизващ
Коментари Харесай

Уроци по прелъстяване от известен холивудски плейбой

Този същински плейбой с доблестен профил, чувствени устни и рязък взор е покорил Мерилин Монро, Жаклин Кенеди, безчет актриси от най-различни страни и куп екзалтирани почитателки. Междувременно се е снимал във филми, „ претопявайки “ вродения си сексапил в статуетка „ Оскар “ и други награди. Woman.bg напомня кинаджийските и креватните победи на великия артист.
Първо предписание – видимо равнодушие
Още до момента в който учел актьорско майсторство в театралната школа на Лий Страсбърг, Марлон Брандо усъвършенствал техниката си на обезчестяване до механична памет. Няколко жеста, открит взор, кадифен баритон и най-важното – безспорна непринуденост, допълнена от полов натиск. Този коктейл можел да подкоси краката на всяка жена – и резултатът му бил незабавен.

„ За да прелъстя която и да било жена, са ми нужни не повече от две минути “, признал един път Брандо надали не с отчаяние. Брандо постоянно е предпочитал екзотични девойки с латински или азиатски черти, бронзова кожа, блестящи очи и вродена прелест.За това схванала Ана Кашфи, млада статистка, щерка на авто механик от Уелс, която пристигнала да покори Холивуд… и се показала като индийка. С тази ловкост тя съумяла да се омъжи за сексапилния артист. След години на изневери от негова страна и корист с опиати от нейна, двамата се развели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР