Този инцидент се случва в късната вечер на 27 септември

...
Този инцидент се случва в късната вечер на 27 септември
Коментари Харесай

Една история за ловци, които виждат НЛО

Този случай се случва в късната вечер на 27 септември 2000 година в горите край град Чалис, щата Айдахо, Съединени американски щати.

Група от 4-ма другари отиват на лов в планинската околност в централната част на щата Айдахо. Те си вършат бивак край реката и през целия ден обикалят околните гори с ловни лъкове. Мъжете познават добре региона защото идват да ловуват тук от близо 20 години. Водачи на групата са 43 годишния Крис Бейл (Kris Bales) и брат му Марк Бейл. Двамата братя са строителни инженери и имат лична компания, а ловът е тяхно занимание. Единият от другите двама ловци в компанията също е в строителния бизнес, а вторият е някогашен селскостопански водач.

Уникални фотоси на НЛО от преди ерата на фотошоп

За тези фотоси се твърди, че са същински фрагменти на НЛО в Белгия

Вечерта на 27 септември, приятелите през целия ден обикалят гората, а след вечеря се прибират в кемпера и си пускат филм. Навън към този момент е есен и вечерта е хладна. По някое време Крис Бейл (Kris Bales) излиза на открито с цел да вземе нещо от колата си. Той споделя, че е получил чувство, като че ли върху тялото му са наметнали невидимо тежко одеяло, а по гръбнака почнали да минават нервни тръпки. Кожата му настръхнала. Той се огледал само че не видял нищо съмнително. Известно време не осъзнавал, какво го тревожи. После извадил джобното си фенерче от колата и откакто осветил в близост, насочил светлината нагоре в нощното небе.

Как НЛО спря футболен мач

Тогава видял големият изцяло беззвучен триъгълен обект провесен над лагера им в нощното небе. Това което прави голямо усещане на Крис Бейл е, че големият обект е изцяло беззвучен. Крис е покъртен от откритието си, от размерите на обекта и изпада в суматоха. Той стартира да вика приятелите си, да видят това нещо. Брат му марк и някогашният водач излизат на открито, стреснати от нервността в гласа на Крис. Те решили, че мечка Гризли е пристигнала да тършува из бивака им.
 н н
По същото време по трите остри краища на триъгълния обект се появяват светлини, както и една по-голяма алена светлина в центъра. Крис и останалите разказват, че тогава от към обекта се чул доста бездънен невисок тон, като от мощен електрически генератор, и той почнал постепенно да се отдалечава в нощнoто небе. Крис продължавал да е доста изплашен, само че брат му сграбчил бинокъл от кемпера и ловците следили отдалечаващия се обект. Шумът още веднъж липсващ и някогашният водач разказва, че обекта се плъзгал постепенно и тихо по нощното небе, като че ли се плъзга по ледена пързалка. Движението му не наподобявало на никой от земните летателни апарати.

Британските секрети за НЛО

Крис и останалите се били уплашили дотолкоз, че си събрали нещата и отишли да пренощуват в мотел, който бил на час и поливна път от бивака им. Крис Бейл не мигнал цяла нощ. На сутринта те докладвали в полицията и в няколко държавни служби за случката. Обадили се също и на NUFORC (National UFO Reporting Center) – това е националният уведомителен център за НЛО – неправителствена организация в Съединени американски щати, която събира данни за сходни произшествия и при опция ги проверява.

Правителствените лица не подхващат нищо по случая, само че от NUFORC изпращат свои хора да разпитат ловците. В отчета на Питър Дейвънпорт, член на NUFORC, който разпитал ловците, се показва, че очевидците са били изцяло естествени, образовани и интелигентни персони, които не са търсели сензация, а отговор на въпроса, какво са видели в нощното небе. Мистерията от тази нощ остава мистерия за тях, само че те са уверени, че са били очевидци на нещо извънредно.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР