Този инцидент е известен като Случаят Кеш-Ландръм“ (“Cash-Landrum incident). Действието

...
Този инцидент е известен като Случаят Кеш-Ландръм“ (“Cash-Landrum incident). Действието
Коментари Харесай

Инцидентът „Кеш-Ландръм“ от 1980 година

Този случай е прочут като „ Случаят Кеш-Ландръм “ ( “Cash-Landrum incident ”). Действието се развива в щата Тексас, Съединени американски щати, покрай селището Хъфман.

На 29 декември 1980 година Бети Кеш и Вики Ландръм, дружно със 7-годишният внук на Вики, Колби, пътували с кола към дома си. В гориста околност край Хъфман, на запустял двулентов път, те забелязали светлина зад дърветата и видели огромен ромбовиден обект, който се носел във въздуха над върховете на дърветата, тъкмо пред тях. Той излъчвал ярка светлина, а от основата му на моменти излизали струи, наподобяващи реактивни пламъци. Обектът излъчвал и мощна топлота.

Кеш и Ландръм излезли от колата, с цел да прегледат обекта. След това той се издигнал по-високо и последователно бил обкръжен от военни хеликоптери (успели да преброят 23 броя!).

Вечерта здравето и на тримата се влошило. Кеш даже се наложило да влезе в болница за няколко седмици. Радиологът, който прегледал раните, декларирал, че това са провали от йонизираща радиация с евентуално присъстващи ултравиолетова и инфрачервена съставни елементи, т.е. широкоспектърно интензивно облъчване.

Кеш и  Вики Ландръм се обърнали за помощ към няколко уфоложки организации , в това число и MUFON.-->

MUFON предава медицинските им картони на здравен експерт, който също заключава, че има мощни доказателства, че пациентите са потърпевши от радиационно излъчване. А евентуално и от инфрачервено или ултравиолетово излъчване.

Няколко месеца по-късно инцидентно срещнали и различен очевидец, който твърдял, че е бил в региона, с цел да ревизира едно аварирало НЛО край Хъфман.

Тогава те решили, че е време да отнесат случая непосредствено към държавното управление на Съединени американски щати. Те наели юрист и предявили иск против държавното управление на Съединени американски щати за 20 милиона $ .

Следователите хвърлили доста сили, с цел да схванат от кое място са пристигнали хеликоптерите, само че нито една база в региона на Хюстън не признала те да са били техни.

Още по тематиката за НЛО:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР