Този Хелоуин странниците от семейство Адамс се завръщат на голям

...
Този Хелоуин странниците от семейство Адамс се завръщат на голям
Коментари Харесай

Този Хелоуин: Странниците от семейство Адамс на голям екран

Този Хелоуин странниците от семейство Адамс се завръщат на огромен екран , с цел да ни срещнат с още по-необичайни похвати за сближение на семейство, оповестяват от Форум Филм България.

Семейство Адамс са една от най-колоритните семейства на всички времена , както поради фамилните полезности, които са отвън всевъзможни общоприети правила и стандарти, по този начин и поради любознанието, което предизвикат от първата си поява до ден сегашен. Още с дебюта си през 1938 година като рисунки в „ The New Yorker ”, основаните от Чарлз Адамс облици се трансформират в безспорен шлагер. През идващите години, посредством множеството проявления, през които минават героите, Семейство Адамс се трансформира в попкултурен феномен и се утвърждава като едно от „ обичаните фамилии на Америка “, както е обичана и емблематичната им музикална тематика.
 
Първият филмов откъс на анимацията „ Семейство Адамс ” ни напомня обичаните герои и ни среща с общата призрачна картина, на фона на която се развива историята. Мортиша и Гомес са построили постоянни фамилни устои на рид наоколо до виталния и ярък Ню Джърси, само че нито един приветлив и блудкав детайл не е в положение да скапе по този начин стремежи, фрапантен за останалите хора, уют… До в този момент!
 

Уенсди се сблъсква със обществената среда , друга от нейната действителност, откакто ѝ се постанова да посещава актуалния затвор за деца, прочут ни като „ учебно заведение “, до момента в който непохватният и заинтригуван повече от детонации и бели Пъгсли би трябвало да откри сили да признае пред себе си и фамилията си, че е време традициите да бъдат нарушени и той може би не е типичният правоприемник на фамилните полезности.
 
Един от най-колоритните герои в Семейство Адамс – икономът Лърч също ще ни впечатли със злокобно наличие, а обичаният чичо Фестър още веднъж ще ни въвлече в недодяланите си проекти . Дали жителите на близкото градче ще одобряват задушевно новите съседи и в какво ще бъдат въвлечени семейство Адамс, ще разберем не по кое време да е, а на техният най-съществен и единствен празник – Хелоуин. -->

 
В идната анимация с нов и съвременен аранжимент се завръщат и песните от емблематичния саундтрак на „ Семейство Адамс ” в осъществяване на едни от най-големите музикални звезди - Кристина Агилера , бандата Migos , Карол Джи , Рок Мафия и Снуп Дог .
 
Режисьор на " Семейство Адамс " е Грег Търнън , а сюжетът на кино лентата е дело на Памела Петлър и Мат Либерман по облиците, основани от Чарлз Адамс.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР