Този еликсир спокойно може да се пие като чай. Ето

...
Този еликсир спокойно може да се пие като чай. Ето
Коментари Харесай

Спокойно Можем Да Го Наречем Еликсир На Живота! Възстановява Силите На Организма И Лекува Какво Ли Не!

Този балсам умерено може да се пие като чай. Ето по какъв начин да го приготвите.

Необходими са ви:
1 ч. овес
2-3 ч. прясно мляко
4-5 с.л. мед
5-6 чаши вода
Съотношението овес-вода е към 1 с.л. овес се залива с 2 ч. вода. Вари се на слаб огън за към един час, наложително захлупено под похлупак.

Една от най-хубавите предписания обаче е следната:

В тенджера изсипвате 1 ч. овес (семена) и заливате с 5-6 ч. вода. Оставяте да се вари до момента в който водата изври най-малко на половина или се реализира плътност като на течно желе. След като е готово го прецедете и изсипете в отварата равно количество мляко на това което ви е останало. Оставете го да заври още веднъж и прибавете 4-5 с.л. мед. Оставете да поври и не забравяйте да го разбърквате, написа " майтапчия ".

Полученият балсам се пие топъл преди да е изстинал и преди да се наложи да го погрявате. Консумирайте 2-3 пъти дневно. Когато напитката свърши, може да извършите още веднъж и да изпиете още 3 дози. За качествено пречистване на организма от отрови се предлага курсовете да се вършат по три пъти годишно – на пролет, през лятото и на есен. Надяваме се тази рецепта да ви помогне!
Важно: Ние не сме лекари и поради това е хубаво да се консултирате с подобен за приема на лечебната примес.

Ако тази рецепта ти е харесала или си я сметнал за потребна – показа я в Facebook с цел да може да доближи до повече хора!
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР