Този доклад може би е интересен за по-широката аудитория в

...
Този доклад може би е интересен за по-широката аудитория в
Коментари Харесай

Николай Кръстев: Руското влияние влиза през партиите

„ Този отчет може би е забавен за по-широката публика в България. За специалистите няма нищо ново в него. Дава се забавна трактовка за това, което се случва в страната, за съветското въздействие, което влиза през партиите и през стопанската система, и по този метод се реализира пряк контакт с това, което се случва в България. Това разяснява Николай Кръстев, публицист и интернационален анализатор, в ефира на предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

Според него, сред страните няма доближаване. „ Но, има доближаване сред кръговете, които дефинират в огромна степен политическите и икономическите процеси в България. Прокремълската изразителност е доста комфортно прикритие. По време на война обстановката е характерна и би трябвало да се внимава какви тъкмо източници могат да бъдат използвани. Надявам се, че тези които взимат решения, ще могат да преценяват доста вярно изводите ”.

Относно наличието на госпожа Митрофанова на честванията на 6 септември, Кръстев разяснява, че е станало ясно, че тя е там по покана на администрацията на кмета на Пловдив, а не по публична покана. „ Кметът на Пловдив трябваше да предложения и британския дипломат, и френския дипломат ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР